Scandal în tabăra Războinicilor. S-au aruncat replici tăioase: „E vina ta și atât că ai pierdut jocul”

Data publicării:

Războinicii și-au împărțit mai multe replici dure, după ce au pierdut jocul de recompensă.

Faptul că Războinicii au pierdut proba de recompensă din ediția de pe 19 martie a încins destul de tare spiritele în tabăra albastră, băieții fiind extrem de nemulțumiți pe strategia pe care și-au făcut-o fetele și de modul în care acestea au comunicat în timpul probei, când nu au făcut cele mai inspirate alegeri. Astfel, Robert a fost cel care în ediția de pe 20 martie și-a spus părerea într-un mod destul de tăios și și-a rugat coechipierele să-și asume eșecul și să nu mai găsească fel de fel de pretexte pentru care nu au reușit să aducă niciun punct în favoarea echipei lor. 

„Aici nu trebuie să creadă nimeni în tine sau să-ți dea ție o șansă, tu trebuie să intri pentru tine.”, a spus Robert nervos.

„Este o presiune.”, a completat Maria.

„La strategie se pune foarte multă presiune pe Ștefania, pentru că e o strategă foarte bună și toată lumea are pretenții de la ea să ne zică și așa. La un moment dat, Maria a zis că s-a uita la Ștefania și a crezut că trebuie să aleagă, așa că a ales.Trebuie să te uiți la toată lumea, ea a dat vina că s-a uitat la Ștefania și așa a înțeles. Ai pierdut, e vina ta, e simplu.”, a adăugat Robert.

Te-ar putea interesa și: Ștefania de la Războinici, făcută praf de Faimoși: „Este atât de individualistă. Asumă-ți că poți să fii bătută”

Replici tăioase între Războinici

Replicile dintre Robert și Maria Chițu au continuat și chiar dacă Războinica încerca să-i explice acestuia motivul pentru care a apelat la acea strategie, acesta spunea că nimeni altcineva nu este de vină pentru eșecul personal, în afară de cel care care nu a reușit să aducă punctul. În final, și Alex Delea a răbufnit și i-a ținut partea colegului său de trib.

Robert: Când intri pe joc, e vina ta și atât că ai pierdut jocul, nu e vina lui Delea, a nimănui.

Maria Chițu: Eu sunt luptătoare, doar că este o presiune. Eu am avut doar o stare de psihic proastă.

Robert: Și cine a greșit? 

Maria Chițu: Eu credeam că Ștefania mi-a dat acordul.

Robert: Concluzia e că nu de aia ai pierdut punctul.

Alex Delea: Mereu când se pierde, mereu există ceva, se caută un motiv. „Din cauza asta am pierdut”. Nu, s-a pierdut că s-a pierdut, a spus foarte bine Duli, mă deranjează că ne legăm de chestii foarte mici, în loc să aducem punctul ăla și dacă-l pierzi, îți pui cenușă în cap, faci ce vrei pe acolo, urli, iar a doua oară intri și aduci punct, scurt și la obiect, nu există altceva. Intri și iei punct, nu mai contează dacă l-ai luat pe primul sau nu. 

Pe aceeași temă: Andreea Tonciu, enervată la culme de Zanni. Care este motivul pentru care nu-l suportă: „Îmi vine să sparg televizorul. O să-i zic niște vorbe”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel