Saveta Bogdan vrea să îngroape securea războiului și să se împace cu Elena Merișoreanu: ''Îmi retrag cuvintele, o iubesc, e fată bună''

Data publicării:
Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan, colaj, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan, colaj, sursa foto Facebook

După ce și-au aruncat săgeți usturătoare, Saveta Bogdan vrea să se împace cu Elena Merișoreanu.

După ce a pornit un adevărat scandal între Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu, între ele a intervenit și Saveta Bogdan, care a dat startul unui alt conflict, de această dată între ea și Elena Merișoreanu. Cele două artiste și-au aruncat cuvinte grele. Acum,  Saveta Bogdan a declarat că este decisă să îngroape securea războiului și să se împace cu colega ei de scenă, Elena Merișoreanu.

Saveta Bogdan a mărturisit că îi pare rău că s-a ajuns aici și că își dorește să se împace cu colega de breasla, pe care o cunoaște de ani buni. Mai mult decât atât, aceasta a menționat că suntem în Postul Paștelui și trebuie să fim mai buni.

''Nu sunt în certuri. Ea nu este o fată rea, este o fată forte bună, o colegă tare bună, ardeleancă de-a mea. Ea s-a lăsat influențată de alții, de lume, dar nu contează, eu oricum o iubesc și o respect. Nu ne-am întâlnit la nicio emisiune, dar ne vom întâlni, că se filmează acum de Paște. Și eu m-am supărat și ea, dar a fost influențată. Eu o cunosc e o fată foarte bună. Nu știi cum e între noi? Ne bagă zâzanie alții. Nu are importanță. Nu vreau să spun nici la ureche, că nu vreau să încep un nou festival acum. Ea nu a zis cu răutate, altcineva a zis și eu am picat. Dar, bineînțeles, îmi retrag cuvintele, mi le-am retras de atunci, mi-a părut rău. Așa este între noi, în muzică'', a spus Saveta Bogdan.

Citește și: Saveta Bogdan, în comă pe când avea doar 3 ani. Ce a pățit interpreta de muzică populară: ''Eu de atunci nu mai pun gura pe băutură''



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel