Saveta Bogdan, în comă pe când avea doar 3 ani. Ce a pățit interpreta de muzică populară: ''Eu de atunci nu mai pun gura pe băutură''

Data actualizării: | Data publicării:
Saveta Bogdan, sursa instagram
Descriere foto: Saveta Bogdan, sursa instagram

Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Ce a pățit aceasta pe când avea doar trei ani?

Saveta Bogdan s-a făcut remarcată de-a lungul timpului atât pentru calitățile sale vocale excepționale, cât și pentru simțul umorului. Indiferent de locul unde se află, interpreta de muzică populară are acest dar de a dispune pe toată lumea prezentă. 


Saveta Bogdan spune că nu mai poate pune gura pe băutură, deoarece pe când avea doar 3 ani a trecut printr-un eveniment care se putea termina tragic. Artista a intrat în comă din cauza consumului de palincă. 


„La trei ani am fost în comă. Eu eram a doua dintre copii. Părinții mei făceau țuică la cazan și, la un moment dat, m-au pierdut părinții din ochi, eu am alergat pe acolo și am pus gura la o țeavă pe unde curgea pălincă și am tras câteva guri de palincă și am căzut jos. Am căzut într-o comă. Eu de atunci nu mai pun gura pe băutură. Am încercat în America să beau un pahar de bere cu ginerele meu, dar mi-a fost foarte rău și am dormit o zi și o noapte, pentru că nu puteam să ridic capul. Mie mi-a cauzat foarte tare lucrul acesta'', a spus Saveta Bogdan, invitată în emisiunea Star Matinal de la Antena Stars. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel