Saveta Bogdan, primele declarații după ce Nicolae Datcu a amenințat-o că o dă în judecată: „Nu am spus despre el că este cel mai prost cântăreț”

Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook

Saveta Bogdan a recționat, după ce Nicolae Datcu a amenințat-o că o dă în judecată.

Un nou scandal a luat amploare în showbiz-ul românesc. De data aceasta, protagoniștii sunt Nicolae Datcu și Saveta Bogdan. Interpreta de muzică populară din Bistrița Năsăud este amenințată cu judecata de colegul său de breaslă, după ce ar fi făcut câteva afirmații nefondate la adresa acestuia. 

Saveta Bogdan, primele declarații după ce Nicolae Datcu a amenințat-o că o dă în judecată

După ce Nicolae Datcu a declarat că va lua măsuri în ceea ce o privește pe interpreta de muzică populară, Saveta Bogdan a făcut primele declarații cu privire la acest subiect. Artista susține că nu are de ce să o dea în judecată, deoarece nu a vorbit nimic rău despre el. Mai mult decât atât, vedeta este de părere că Nicolae Datcu doar vrea să mai fie băgat în seamă, iar motivele invocate de către colegul său sunt niște povești mai vechi. 

'Nu are de ce să mă dea în judecată, când nu am făcut glume din astea. Nu am spus nimic rău de el. Este prietenul și colegul meu de o viață. Am râs, am glumit și el a scris la ziar. Eu nu am spus despre el că este cel mai prost cântăreț. De unde? El este colegul meu. Eu nu fac glume de acest fel. Probabil că vrea să vorbească lumea despre el. Altfel nu îmi explic. Face și el glume. Uite ce glume!

Dar de ce tocmai cu mine? E o poveste veche din 2016, o poveste pe care a răscolit-o acum. Să vorbească lumea de el. Așa a vrut el. Dar eu nu am nimic cu el. Să fie sănătos. Lui îi place să vorbească lumea de el… Eu l-am întrebat de ce a făcut asta și mi-a spus: 'Tu ești cu cancan-urile. Lasă, să mai vorbească lumea de noi!'. Auzi și tu ce a putut spune!', a declarat Saveta Bogdan, pentru viva.ro.

Ce ar fi spus Saveta Bogdan despre colegul ei, Nicolae Datcu

Nicolae Datcu susține că Saveta Bogdan l-a acuzat că are o amantă în Franța și că îi este infidel soției sale. Din acest motiv, cântărețul s-a jurat că pune punct oricărei prietenii cu Saveta și că o va da în judecată pentru a-și face dreptate. 

'Nu ascultați ceea ce spune doamna Saveta. Poate a fost așa sau poate nu a fost așa, dar ea ca o colegă adevărată cum poate să vină să spună asemenea lucruri la televiziune, la presă. Păi nu dă ea ochii cu mine? O să o dau în judecată pentru lucrurile astea. Dacă era o colegă minunată nu făcea așa ceva. Ce? Eu am spus gagicii pe care i-a avut tineri, că pe cei bătrâni nu îi știu….

Îi mulțumesc! Doamna Saveta sunteți minunată! Știți care este cel mai rău lucru? Deschizi frigiderul și dai de doamna Saveta, deschizi aragazul și dai de doamna Saveta, și acum vine să arunce cu un lucruri d-astea în suflețelul meu care a iubit-o și a respectat-o. O s-o dau în judecată, condamnată și executată sigur.”, a declarat Nicolae Datcu, la un post de televiziune.

Citește și: Jean Paler, păgubit de hoți, după ce i-au spart cardul de pensie: „Sunt într-o situație disperată” Ce răspuns a primit actorul din partea băncii

Saveta Bogdan dă de pământ cu colega sa de breaslă, Corina Dragomir. De la ce a pornit scandalul dintre cele două artiste: ”Nu e la nivelul meu”

Trucul prin care Saveta Bogdan spune „adio” ridurilor: „Asta îmi menține fața. Trebuie să fim atenți și la ce mâncăm” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel