Saveta Bogdan dă de pământ cu colega sa de breaslă, Corina Dragomir. De la ce a pornit scandalul dintre cele două artiste: ”Nu e la nivelul meu”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan și Corina Dragomir, colaj foto/ captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan și Corina Dragomir, colaj foto/ captură YouTube

Saveta Bogdan și colega sa de breaslă, Corina Dragomir sunt la cuție. Între cele două artiste a pornit un adevărat scandal. 

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Recent, vedeta a recunoscut că a fost protagonista unui nou scandal. 

Saveta Bogdan a dat de pământ cu colega sa de breaslă, Corina Dragomir

Artista și colega sa de breaslă, Corina Dragomir, s-au certat chiar la filmările pentru ziua de Paști. Totul ar fi pornit de la un microfon. 

„Erau două mese și pe fiecare dintre ele era câte un microfon, unul galben și altul roșu. Ea a început să cânte cu microfonul galben, dar eu eram îmbrăcată în alb și mi s-a părut că mi se potrivește mai bine.

M-am dus și am luat microfonul galben de pe masă. Dacă eu eram într-un costum alb, nu era normal să am microfonul deschis la culoare?! Arăta și mai bine”, a dezvăluit Saveta Bogdan în exclusivitate pentru FANATIK.

Saveta Bogdan a recunoscut că este o fire mai vulcanică, astfel că s-a enervat destul de tare pe colega sa. Totodată, artista a ținut să precizeze că ea este la un alt nivel  și are o cariera muzicală de aproape 60 de ani, motiv pentru care, colega sa ar trebui să rămână acolo unde îi este locul. 

„Savi, de ce l-ai luat pe acela? Trebuia să îl iei pe celălalt! Asta a fost toată discuția. Corina Dragomir nici nu este la nivelul meu dacă este să o luăm așa. Ea este mai tânără, are câteva cântece, eu sunt un artist cu o carieră de aproape 60 de ani. Eu am o carieră, mă pun cu una care are două cântece?! Eu de acum încolo o să am grijă ce spun, eu sunt un om haios, mai și glumesc. Eu de acum nu voi mai glumi prin cabină la machiaj pentru că lumea nu înțelege glumele mele”, spune Saveta Bogdan pentru FANATIK.

Saveta Bogdan: „O să plec în America, poate mă mărit cu un bogătaș!”

Saveta Bogdan a declarat că va pleca la fiica ei în America, acolo unde va avea și spectacole. Artista a ținut să precizeze că acolo vin doar oameni de rang înalt, aceasta făcând și o glumă, în modul său caracteristic. 

„Am fost la Cluj recent. Eu la 77 de ani am înregistrat 19 piese la Cluj cu orchestra de acolo. Am înregistrat 14 melodii într-o singură zi. Este mult de muncă, dar îmi place ceea ce fac. Urmează să plec în America la fata mea. Am primit o stea în Greenlake, mi s-a oferit acum doi ani. Mă duc să o fotografiez și voi avea și spectacole acolo. În Greenlake vin numai bogătași. Poate îmi găsesc un iubit acolo, fac și nunta” a mai spus ea pentru FANATIK.

Cum își ține tenul departe de riduri

Am rugat-o pe artistă să ne dezvăluie și un truc, prin care putem ține tenul cât mai mult timp departe de riduri. În acest sens, aceasta ne-a dezvăluit faptul că nu face mari eforturi pentru a se bucura de o față curată, ci respectă doar niște pași simpli de rutină. 

„Tenul cred că este așa și de la genă. Mama a murit la 81 de ani și nu avea un rid pe față, cred că o moștenesc. Eu seara când vina acasă, cât de târziu este, eu mă demachiez. Nu stau niciodată cu machiajul pe față. Îmi dau cu o cremă obișnuită, ce se găsește la noi în comerț, asta îmi menține fața. Îmi mai fac și câte o mască de față cu gălbenuș de ou, pe care îl bat bine și îi adaug o linguriță de lămâie. Din când în când, cam o dată la două săptămâni, îmi mai fac și o mască de asta. Tot timpul fața mea e cu cremă. Când sunt acasă, îmi las tenul mai mult liber, nu îmi dau cu farduri. Colege noastre își dau cu farduri și dacă ies la magazin, eu nu, las fața liberă, să respire, dau doar cu o cremuță.”, a spus Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel