Jean Paler, păgubit de hoți, după ce i-au spart cardul de pensie: „Sunt într-o situație disperată” Ce răspuns a primit actorul din partea băncii

Data publicării:
Jean Paler, Captură video YouTube
Descriere foto: Jean Paler, Captură video YouTube

Jean Paler a rămas fără bani în cont, după ce hoții i-au spart cardul de pensie. 

Jean Paler trec prin momente dificile, după ce a fost prădat de hoți. Actorul a trimis un mesaj disperat pe rețelele de socializare, acolo unde le-a cerut ajutorul fanilor, după ce a rămas fără bani pe cardul de pensie. Acesta a mărturisit că hoții i-au furat 1000 de lei și au fost făcute mai multe tranzacții.

Jean Paler, păgubit de hoți, după ce i-au spart cardul de pensie

Jean Paler a recunoscut că este disperat și nu are liniște, până nu află ce s-a întâmplat. Actorul susține că nu a oferit la nimeni datele cardului său și nici nu a făcut vreo tranzacție în ultimele zile. 

„Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător. Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă unde am un cont deschis și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul? Eu nu am făcut nicio tranzacție online, în ultimele zile, nu mi-am pus datele cardului pe nicio platformă și nu le-am oferit nimănui. Este inadmisibil așa ceva! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat', a scris actorul pe rețelele de socializare.

Ce răspuns a primit Jean Paler din partea băncii

Jean Paler nu a stat prea mult pe gânduri, astfel că a sunat imediat la banca la care avea cardul, acolo unde a făcut o sesizare cu privire la faptul că i-au dispărut mai mulți bani din cont și au fost făcute mai multe tranzacții. Actorul recunoaște că șansele să-și recupereze banii sunt minime și că acest lucru l-a dezamăgit complet. 

„Am sunat acum la București, după ce ieri mi-au spart contul si mi-au golit cardul, 10 milioane de lei vechi, că nu aveam prea mulți.

Mi-au blocat cardul și a făcut un formular doamna cu care am vorbit, în care eu nu recunosc tranzacțiile! Va intra în discuție la departamentul de securitate al băncii și numai dacă am noroc s-ar putea sa recuperez banii, lucru care, zic ei, că nu se știe.

Durează tot între 2 și 35 de zile lucrătoare. Sistemul lor de securitate merge foarte prost! Șanse, ca să-mi recuperez banii, sunt minime! Tranzacțiile sunt către o firmă de jocuri de noroc, de pariuri, dar nu se poate lua legătura cu ei.

Am tot încercat și nu ai cum să dai de ei, e totul online. N-am închis un ochi, azi-noapte, de supărare. Este cardul pe care, de fapt, eu primesc pensia, erau banii mei de pensie, acolo', a spus Jean Paler, potrivit impact.ro.

Jean Paler: „Am mai pățit așa și în toamna lui 2022”

Actorul recunoaște că nu este prima dată când se confruntă cu o asemenea situație. Jean Paler a povestit că a mai pierdut 700 de lei, în anul 2020, după ce și-a comandat niște haine pe internet. 

„Am mai pățit așa și în toamna lui 2022. Atunci, am făcut eu o comandă online, la o geacă, și ceva de încălțat, dar s-a dovedit a fi o firmă fantomă chinezească, banca n-a mai reușit să blocheze transferul, era prea târziu. Și mi-au schimbat cardul. Banii nu i-am recuperat, atunci am pierdut 7 milioane de lei vechi', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Citește și: Jean Paler trăiește de azi pe mâine. Actorul este grav bolnav și primește o pensie foarte mică de la stat: „Trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel