Saveta Bogdan, drama celor două căsnicii eșuate. Ce sfat le dă tinerelor: Eu nu am stat bătută și chinuită, am plecat

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, facebook

Saveta Bogdan a avut două mariaje eșuate. Artista de muzică populară nu mai crede în căsătorie și are un sfat pentru tinere. 

Saveta Bogdan nu a avut o viață ușoară. S-a căsătorit de foarte tânără, însă relația nu a mers. A încercat și a doua oară, însă nu a avut noroc. De 20 de ani, artista este într-o relație frumoasă, însă nu vrea să mai ajungă în fața altarului și este de părere că actele strică relația.

”M-am îndrăgostit de el, aveam 16 ani și câteva luni. Mm fugit cu el și ne-am căsătorit pe la 18 ani. Numele lui îl port, Bogdan. Și așa am rămas. Am stat vreo patru ani împreună, dar relația a început să se strice pentru că s-au băgat părinții între noi.Tot în București l-am cunoscut pe al doilea soț al meu. Aveam aproape 20 de ani când l-am întâlnit.

Era la facultate, la ASE, anul 3, și am fost invitată să cant la un bal de boboci acolo. La final am primit o diplomă și un buchet de flori cu un bilet înăuntru. Scria că își dorește să mă întâlnească pentru că îi place foarte mult de mine. Cred că toți caută numai bani, menaj, gătit. Suntem împreună de 20 de ani și cred că e mai bine așa. Nu mai pot să am încredere în niște acte. Dacă le faci, bărbații se cred stăpânii tăi, se poartă urât cu tine. Am învățat că mai răruț e mai drăguț”, a declarat Saveta Bogdan, conform Fanatik.

Saveta Bogdan, meniu de Paști. Cum se pregătește artista de marea sărbătoare: „Toate minunile”


Saveta Bogdam sfat pentru tinere: Eu nu am stat bătută și chinuită, am plecat

Interpreta de muzică populară le sfătuiește pe tinere să devină independente financiar și să învețe să se descurce singure. Mai mult, aceasta spune că nu este de acord cu violența domestică și că nu a acceptat niciun fel de abuz din partea partenerilor, lucru pe care le sfătuiește și pe tinere: să nu rămână lângă un partener care le lovește. 

”Eu le sfătuiesc să aibă serviciu, să își termine studiile, să țină bine de portofelele lor personale și să nu se dea pe mâna bărbatului. Ei sunt buni, în general, dar nu trebuie să stăm la mâna lor. O femeie care se descurcă în viață și nu depinde de bărbat, n-o să stea să fie abuzată. După prima palmă primită, dacă-l iubește atunci să îl ierte. Dar dacă se întâmplă și a două oară să plece, pentru că nu mai există cale de întoarcere. Eu nu am stat bătută și chinuită, am plecat. Nu am putut să stau și să îndur bătaia”, a mai declarat cântăreața de muzică populară pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel