Saveta Bogdan a răbufnit, după ce s-a spus că vrea să înfieze un copil, la 76 de ani: "Sunt minciuni. Doamne ferește!”

Data publicării:

Saveta Bogdan a intervenit în scandalul privind adopția unui copil. 

Saveta Bogdan intervine în scandalul recent, privind adopția unui copil și faptul că ar vrea să devină mamă la 76 de ani. Îndrăgita interpretă  de muzică populară a dezmințit informațiile apărute, explicând de la ce a pornit totul. 

Saveta Bogdan a răbufnit, după ce s-a spus că vrea să înfieze un copil, la 76 de ani

Artista a explicat nu nu își dorește să devină mamă, la 76 de ani, ci vrea ca fiica sa să o facă bunică și să-i ofere un nepoțel sau o nepoțică. Saveta Bogdan a recunoscut că i-a vorbit fiicei sale și de adopția unui copil. 

"Sunt minciuni! Nu am cum să fac un copil la 76 de ani! Cu fata mea am vorbit să înfieze un copil. (...) Îmi doresc să fiu bunică, dar nu înfiez până nu e de acord și fata. Dacă vrea fata să înfieze, o să înfieze acolo în SUA de la o casă de copii probabil. Dacă e de acord fata mea că deocamdată văd că nu. Trebuie cetățenie americană, sunt încă niște chestii care deocamdată nu se pot face", ne-a mărturisit îndrăgita interpretă de muzică populară.

Saveta Bogdan: „Nici nu se pune problema să înfieze sau să fac eu copilul”

Îndrăgita interpretă de muzică populară a ținut să precizeze că nu se pune problema să înfieze sau să facă un copil la vârsta aceasta. 

"Vreau să dezmint informațiile că aș vrea să fac copil la vârsta asta. Nu vreau... am leșinat de râs când am auzit! Nici nu se pune problema să înfieze sau să fac eu copilu, Doamne ferește! Dacă fata vrea, să înfieze. Eu i-am bătut ei un apropos, dar a zis că acum cu războaiele astea nu îi arde de așa ceva", ne-a mai explicat artista.

Saveta Bogdan a mărturisit că  își dorește să meargă de Paște la fiica ei, la Chicago, acolo unde va petrece Sărbătorile, la insistențele acesteia.

"Paștele eu o să-l petrec în America, acolo la ei și să mai vorbim să vedem dacă sunt de acord și ce vor să facă, dar nu mai vreau să creadă lumea că vreau eu să fac copil la vârsta asta. De la o glumă s-a ajuns că vreau să fac copil și lumea apoi vorbește", a mărturisit artista, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

De la ce a pornit scandalul privind adopția unui copil

Totul a pornit după ce Saveta Bogdan și-a rugat fiica, stabilită în America, să-i facă un nepoțel. Cum fiica acesteia nu se grăbește să devină mamă, artista spunea să adopte un copil, pentru a a avea grijă de el, considerând că are foarte multă dragoste de oferit.

„Îmi doresc, în primul rând, să devin bunicuță. Ce să fac. Fata zice că ce am, acum cu războaiele astea… Ea are ideile ei. Eu nu-mi iau nădejdea de la Dumnezeu, că El nu mă lasă.

Trebuie să-mi trimită și mie un nepoțel sau o nepoată. Să aibă și fata, că au două case, au de toate. Să aibă moștenitori. Dacă nu, eu le-am spus, înfiez un copil și-l cresc eu. Așa mi-am pus în gând, înfiez un copil, îl iau cu mine și îl duc acolo, la ei. Dacă vor să-l oprească bine, dacă nu, nu”, a declarat Saveta Bogdan, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Lidia Buble, mărturisiri cutremurătoare: „Eu știam că mi-am omorât sora. Nu mai respira, doctorii nu i-au dat nicio șansă”

Vica Blochina, mărturisire emoționantă despre fiul său, la Survivor România 2023: „Nu mai vorbește cu mine, îmi vine să plâng”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel