„Vreau să îi fac o surpriză”. Oana Ciocan rupe tăcerea despre sarcină. Jador a rămas mut de uimire: „Dacă îmi ascunde că e însărcinată, o omor” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Oana Ciocan a rupt tăcerea în legătură cu speculațiile privind sarcina sa, dezvăluind că intenționează să îi facă o surpriză iubitului ei, Jador. 

Jador și Oana Ciocan formează unul dintre cele mai noi și controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut la controlul medical pentru „Survivor All Stars”, iar de atunci au început o frumoasă poveste de dragoste. Jador și Oana Ciocan și-au făcut relația publică în cadrul competiției din Republica Dominicană și tot atunci artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, iar răspunsul ei a fost unul categoric: DA. La întoarcea în țară, Jador a cerut-o, din nou, în căsătorie pe Oana Ciocan cu un inel superb.

„Dacă îmi ascunde că e însărcinată, o omor”

Relația dintre Jador și Oana Ciocan este cât se poate de stabilă, iar cei doi se iubesc extrem de mult. Invitat la podcastul lui Bursucu, Jador a fost întrebat dacă iubita sa, Oana Ciocan, este însărcinată. Artistul a spus că își dorește o fetiță, doar că nu crede că iubita sa e gravidă.

Bursucu: Uită-te în ochii mei. Oana, la ora asta la care noi vorbim, este însărcinată?

Jador: Nu. Bă, dacă îmi ascunde, o omor. Eu trebuie să știu neapărat dacă e însărcinată. Nu are cum să fie, nu cred. Nu cred că e însărcinată. Sper să fie, eu chiar îmi doresc foarte mult o fată.

Sursă foto: Instagram/Jador

Te-ar putea interesa și: Bombă în showbiz! Jador și Oana Ciocan au făcut cununia civilă în secret? Iubita artistului s-a dat de gol / Video

„Vreau să îi fac o surpriză”. Oana Ciocan rupe tăcerea despre sarcină. Artistul a rămas mut de uimire

Pentru ca situația să fie lămurită, Bursucu a sunat-o chiar pe Oana Ciocan de pe telefonul lui Jador și a întrebat-o dacă ea și iubitul ei urmează să devină pentru prima dată părinți. Deși nu a dat un răspuns clar, fosta Războinică de la „Survivor All Stars” a spus că dacă va fi însărcinată, atunci o să țină sarcina secretă pentru a-i face o surpriză lui Jador.

Bursucu: Ionuț s-a panicat puțin și vreau să lămurim lucrurile de la început. Oana, l-am pus să se uite în ochii mei și l-am întrebat așa „Ionuț, la ora asta la care noi vorbim, Oana este însărcinată?” și mi-a spus că nu crede. A zis că dacă îi ascunzi asta, te iubește mult și te respectă, dar o să fie puțin supărat. 

Oana Ciocan: Dar eu vreau să-i fac o surpriză. În momentul în care va fi...

Bursucu: Să știi că s-a liniștit când ai spus că va fi. Deci vrei să-i faci o surpriză...

Oana Ciocan: Da, vreau să-i fac o surpriză.

Jador: Dar să chemi și salvarea. Chemi salvarea înainte. Salvarea stă jos, mi-ai spus, mă ia salvarea, mă duce, îmi face resuscitate, mă duce înapoi acasă și gata.

Oana Ciocan: I-am promis că o să fie o surpriză de neuitat pentru că e un început nou și atunci trebuie să fie și o surpriză pe măsură.

Bursucu: L-am mai întrebat ceva și nu a știut să-mi răspundă. Tu când l-ai văzut prima oară pe el, dar vreau să fii sinceră, a fost dragoste la prima vedere?

Oana Ciocan: Da, a fost, chiar a fost și este în continuare pentru că te lovește o singură dată în viață treaba asta și am avut noroc și eu și el.

Bursucu: S-a emoționat, să știi. A început să bea vin.

Oana Ciocan: Nu, îi place vinul.

Te-ar putea interesa și: „Medicii mi-au spus cu certitudine că am cancer”. Jador, adevărul despre problemele de sănătate: „Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor?”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel