Șapte alimente care îți distrug frumusețea și tinerețea. Nu le mai mânca

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Care sunt produsele alimentare care îți distrug frumusețea și tinerețea. Ar trebui excluse din regim. Dacă nu poți renunța la ele, limitează consumul.

Medicii spun că produsele alimentare care îți distrug frumusețea și tinerețea, afectează și sănătatea, de aceea trebuie să ai grijă ce pui în farfurie. 

Măștile, cremele, scrub-urile, loțiunile și alte zeci de produse cosmetice nu te vor ajuta dacă nu mănânci corect. Acnee, riduri, pete și tot felul de iritații pe ten pot fi rezultatul regimului alimentar incorect.

Ești ceea ce mănânci și asta este adevărat. Prin urmare, ar trebui să-ți analizezi dieta și să o corectezi. În primul rând, scapă de produsele alimentare care îți distrug frumusețea și tinerețea.

1. Cafea. Pentru a începe bine ziua, ai nevoie de o ceașcă de cafea. Această băutură stimulează hipofiza (glanda pituitară), ceea ce determină producerea de cortizol, un hormon al stresului. Acesta duce la creșterea rapidă în greutate în zona abdomenului, accelerează procesul de îmbătrânire și subțiază pielea.

Cortizolul crește și nivelul de anxietate. Așa că treci de la cafea la ceai, cât mai curând posibil. De exemplu, ceaiul verde și ceaiul matcha sunt gustoase și revigorante.

2. Alcool. Alcoolul deshidratează organismul și duce la apariția ridurilor sub ochi, deoarece pielea din acea zonă este foarte delicată și reacționează puternic la deshidratare. Dacă consumi alcool, nu uita să bei apă.  

3. Produsele lactate și laptele. Multe persoane au intoleranță la lactoză, care provoacă dureri abdominale, diaree și gaze intestinale. Persoanele cu intoleranță la lactoză dezvoltă acnee, după ce consumă produse lactate. În plus, laptele de vacă conține hormoni care destabilizează fondul hormonal al organismului, ceea ce duce la apariția coșurilor pe față. Încearcă să consumi lapte fără lactoză sau lapte vegetal, cum ar fi cel din soia, cocos sau migdale.

4. Zahăr. Dependența de zahăr și de alimentele bogate în zahăr duce la scăderea colagenului și a elastinei. Pielea devine rigidă, se lasă și își pierde elasticitatea naturală. Nici măcar iaurturile naturale nu sunt suficient de sănătoase dacă conțin îndulcitori artificiali. Alege iaurturi fără aditivi și adăugă nuci, fructe, fructe uscate și cereale.  

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel