Sânziana Negru, scoasă din minți de Iulia Albu la America Express: „Se trezește dimineața și se întreabă cu cine să mai aibă un conflict”

Data publicării:

Reacția pe care a avut-o Iulia Albu la America Express, în ediția de pe 12 decembrie, în momentul în care a fost trimisă în cursă pe ultimul loc de către Giulia Anghelescu, a stârnit mai multe comentarii din partea concurenților.

Echipele din America Express sunt din ce în ce mai aproape de semifinala concursului, astfel încât lupta devine tot mai strânsă, iar echipele încearcă să-și formeze fel de fel de strategii pentru a cuceri primul loc. Nu sunt însă evitate nici conflictele, care se întețesc și mai mult, de la o etapă, la alta. De data aceasta, nemulțumirea Iuliei Albu a fost legată de modul în care Vlad Huidu și Giulia au făcut clasamentul în care vor pleca restul echipelor în cursă, după ei. Cei doi au câștigat jocul de amuletă, motiv pentru care au fost cei care au trebuie să stabilească care dintre colegii lor vor pleca imediat după ei, cât și ultimii. Astfel, total neașteptat pentru criticul de modă, echipa sa a fost pusă pe ultimul loc. Decizia a fost atât de neașteptată pentru Iulia, întrucât cu doar câteva zile înainte făcuse echipă cu Giulia Anghelescu, când toți concurenții au fost amestecați între ei.

„O să luăm echipele în funcție de cum s-a terminat proba de astăzi (n.r proba de amuletă). Iulia și Mike ultimii”, a spus Vlad Huidu, în cadrul emisiunii de pe Antena 1. 

„Vai, nici nu mai știu ce să fac. Aproape că îmi venea să plâng cu lacrimi de crocodil. Atâta empatie, tu, Vlad!”, a spus Iulia Albu. 

VEZI și: Cum a decurs prima noapte petrecută împreună între Aris Eram și Laura Giurcanu, la America Express: „Nu am avut probleme unul cu celălalt în pat”

„Nu cred că i-a venit bine Iuliei Albu”

Astfel, Iulia Albu nu a primit deloc cu bucuria vestea celor doi, care i-au clasat echipa pe ultimul loc și nu s-a reținut deloc de la a arăta public acest lucru, care a fost imediat observat de către Giulia. Cu toate acestea, soțul său nu consideră acest motiv a fi unul întemeiat de supărare, motiv pentru care nu s-a lăsat deloc afectat de comentariile criticului de modă.

„Nu cred că i-a venit bine Iuliei Albu, că nu i-am mai văzut privirea, nu se mai uita spre mine, deci nu știu ce să zic.”, a spus Giulia Anghelescu la testimonial.

„Mi se pare o prostie să te superi, nici nu mă interesează.”, a completat-o Vlad. 

Citește și: Suma uriașă primită de Anamaria Prodan la America Express: „Eu nu-s o prezență ieftină deloc”. Ar fi fost cea mai bine plătită concurentă

Sânziana Negru, comentariu acid la adresa Iuliei Albu

Nici Sânziana Negru sau Laura Giurcanu nu au trecut cu vederea modul în care a primit Iulia Albu clasamentul făcut de Giulia și soțul ei. Astfel, prima în cauză consideră că vedeta se leagă întotdeauna fără motiv de cineva, astfel încât își merita din plin locul la coada clasamentului. 

„Poate se gândea că acum, după ce a petrecut două zile cu Giulia, sunt cele mai bune prietene și Giulia o s-o pună prima pe cea mai bună prietenă a ei, Iulia”, a spus Laura Giurcanu. 

„A pus-o fix ultima. Mă bucur enorm, sincer! S-a trezit Iulia să vorbească! Se trezește dimineața și se întreabă cu cine să mai aibă un conflict.”, a spus Sânziana Negru.

Citește și: Aflați în echipe diferite, Mike și Iulia Albu nu au respectat regulile jocului și au primit penalizare la America Express: „Nu vă putem ierta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel