Aflați în echipe diferite, Mike și Iulia Albu nu au respectat regulile jocului și au primit penalizare la America Express: „Nu vă putem ierta”

Data publicării:

Două echipe au fost penalizate în ediția de pe 10 decembrie la America Express. 

Drumul Soarelui la America Express continuă cu cele șase echipe care au reușit să se califice în ultima țară în care are loc și marea finală: Argentina. Totuși, o provocare uriașă i-a așteptat aici pe concurenții care au aflat că nu vor mai face echipă cu cei cu care au plecat deja la drum, ci cu alți adversari de-ai lor de pe traseu. Dacă unii s-au completat de minune și au ajuns în timp util la Irina Fodor, pentru a se califica la cursa pentru amuletă și joker, alții au fost penalizați la linia de finish, din cauza nerespectării regulilor. Astfel, aflați în echipe diferite, Iulia Albu și Mike au primit două penalizări din partea prezentatoarei, motiv pentru care a doua zi vor fi nevoiți să plece în cursă mai târziu decât ceilalți, adică după 15 minute, respectiv 10, față de cât ar fi trebuit în mod normal. Acest lucru nu îi dezavantajează doar pe ei, ci și pe coechipierii lor, adică Giulia Anghelescu, care face acum o echipă cu criticul de modă, și pe Cătălin Țociu, în echipă cu Mike.

„Penalizarea voastră ar trebui să fie de o oră de jumătate, însă nu vă putem ierta cu totul. Vreau să vă spun că pedeapsa rămâne pedeapsă, iar mâine veți pleca la anumite ore, în funcție de ora la care terminați azi misiunea. Iulia și Giulia vor pleca cu 15 minute mai târziu, iar Mike și Cătălin cu 10, pentru că ei totuși au făcut misiunile.”, a declarat Irina Fodor, în cadrul emisiunii America Express.

„Aș dori să menționez ceva, mi-aș dori să mă afecteze doar pe mine și Mike, nu și pe Giulia și Vlad, dacă ar fi posibil.”, a completat și Iulia Albu.

Te-ar putea interesa și: Mike ar fi călcat strâmb la o petrecere, iar Iulia Albu îl amenință cu despărțirea: „Dacă-i adevărat, îmi fac sărbătorile singură”

Iulia Albu și Mike, scandal la psiholog

Relația dintre Mike și Iulia Albu a fost testată la maximum pe parcursul competiției America Express, când cei doi au avut parte de diferite dispute și conflicte, care au lăsat urmări destul de mari asupra acestora. Întorși în România după una dintre cele mai dure experiențe prin care au trecut, cei doi au ales să meargă și la psiholog, pentru a-și salva povestea de iubire, dar și pentru a încerca să se înțeleagă mai bine reciproc. Cu toate acestea, terapia nu a funcționat deloc în cazul lor, iar iubirea a fost cea care i-a adus, din nou, împreună. 

„Da, am făcut (n.r. terapie).”, spune Iulia Albu, pentru cancan.

„Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit „uite, mai sunt și alții ca noi”, spune și Mike.

„Și simplul adevăr este că noi, în timpul ăsta, în care s-au văzut aceste certuri, am avut și foarte multe momente în care am fost și OK.”, s continuat Iulia Albu.

Citește și: Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel