Sânziana Negru s-a afișat pentru prima dată cu Ștefan Floroaica, actorul din Lia. Cei doi ar forma o relație

Sânziana Negru este într-o vacanță exotică, unde nu a plecat singură, ci însoțită de noul partener de viață.

Sânziana Negru este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din mediul online. cu o comunitate de peste 350 de mii de urmăritori, aceasta fiind extrem de apreciată pentru autenticitatea sa și pentru sinceritatea de care a dat mereu dovadă. Totuși, pe cât e de activă pe social media, pe atât este de discretă când vine vorba de viața sa personală. Aceasta a refuzat mereu să se expună public și a considerat că poveștile frumoase de dragoste au loc în spatele camerelor de filmat. 

Totuși, în urmă cu ceva timp, în spațiul public au apărut niște speculații care spuneau faptul că Sânziana s-ar iubi cu actorul principal din serialul Lia, de pe Antena 1, Ștefan Floroaica. Chiar dacă a evitat mereu subiectul și a preferat să vadă dincolo de zvonuri, se pare că acum influencerița confirmă, în sfârșit, noul status sentimental. Proaspăt venită din America Express, competiție în care a fost alături de Laura Giurcanu, aceasta a plecat într-o binemeritată vacanță. Însă nu s-a dus singură, ci se pare că a ales să fie însoțită de noul iubit, de care a stat departe două luni de zile. Acest lucru este dovedit de fotografia postată de Sânziana Negru pe Instagram, unde cei doi par mai fericiți ca niciodată.

VEZI și: Laura Giurcanu și Sânziana Negru ar fi câștigat America Express. Cine le-a dat de gol: „Mi-a confirmat”

Cum se menține în formă

Și, pentru că e văzută ca fiind un model de urmat de către sute de mii de fani, Sânziana Negru încearcă să aibă un  stil de viață cât mai sănătos și să se mențină într-o formă cât mai bună. Acest lucru se pare că-i iese cu brio, întrucât aceasta este neschimbată de ani de zile. 

„Nu le-am ținut niciodată pentru mine, nu am secrete despre care să nu vorbesc. Încerc să am o rutină sănătoasă, să mă concentrez pe lucruri care știu că mă ajută din punct de vedere interior, mai întâi, că după se vede și afară. Combin atât produsele pe care le folosesc pentru un exterior frumos, cât și ce se întâmplă cu dezvoltarea mea la interior, m-am dus și într-o zonă mai profundă.

Nu sunt o persoană care face excese, nu sunt o persoană care pierde nopțile, nu fumez. Beau alcool, beau vin, dar beau puțin. Și mai mult în weekend, doar un pahar cât să mă trimită la culcare. Cred că am un stil de viață destul de curat și asta contribuie foarte mult la menținerea tinereții, dacă vrei.”, a spus Sânziana Negru, potrivit ego.

VEZI și: Influencerii, plătiți să promoveze turismul românesc. Sânziana Negru a răbufnit: „Domnule Ministrul Turismului, nu influencerii au nevoie de banii ăștia”

Ce nu mănâncă deloc

Cât despre mâncare, vedeta spune că nu a avut niciodată o dietă prea restrictivă, însă este norocoasă datorită faptului că nu îi place să consume anumite alimente de tip fast food, precum a fi burgerii, care pot avea un impact foarte negativ asupra siluetei noastre.

„Nu. Nu am fost un om care să aibă grijă neapărat la ce mănâncă, dar nici nu am fost un om care să mănânce foarte multe prostii, grăsimi, burgeri. Eu nu mănânc burgeri, nu prea îmi plac, mănânc foarte rar. Și atunci nu a fost nevoie să fac un efort din punctul acesta de vedere.”, a mai spus ea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 28 iul 2023, 08:24 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience