Laura Giurcanu și Sânziana Negru ar fi câștigat America Express. Cine le-a dat de gol: „Mi-a confirmat”

În spațiul public au ajuns deja fel de fel de ipoteze cu privire la echipa care ar fi câștigat competiția America Express.

Competiția America Express a ajuns de curând la final, toate echipele întorcându-se deja în România. În acest sens, fanii sunt extrem de curioși să afle cine a ajuns primul la Irina Fodor, în etapa finală și a plecat acasă cu marele premiu. Totuși, până când se va difuza emisiunea pe micile ecrane, se fac fel de fel de ipoteze, pe internet existând deja diferite zvonuri care spune că Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi marele câștigătoare. Dan Medișanu, fost jurnalist, le-a dezvăluit urmăritorilor săi o poveste care dovedește faptul că cele două influencerițe au format una dintre cele mai puternice echipe. 

„Fosta iubita a lui Smiley a câștigat America Express!!
Cine a zis că "el mundo es un panuelo" (în limba spaniola, lumea e o batista) a avut mare dreptate.
Sânziana Negru, fosta iubita a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express.
Confirmarea am primit-o chiar de la o prietena din Buenos Aires. Cele doua au dormit chiar în blocul în care stă ea.
Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice.
Nici mie nu îmi vine sa cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamnă într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar că eu nu am stat în același apartament în care au stat ele.. Oricum , blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.
P.S.Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit sa o anunțe pe Sânziana câștigătoare.”, a fost mesajul transmis de Dan Medișanu pe Facebook.

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, jefuiți în Columbia. Concurenții America Express ar fi avut armele îndreptate asupra lor

Laura Giurcanu și Sânziana Negru visau să ajungă în această competiție

Chiar dacă propunerea a fost foarte neașteptată pentru cele două influencerițe, ambele aveau o admirație foarte mare pentru formatul emisiunii, fiind, astfel, extrem de încântate să facă parte din proiect.

„Amândouă ne gândeam cum ar fi să facem asta. Şi cred că foarte multă lume şi-ar dori să meargă acolo. Chiar îi spuneam şi Sânzianei că suntem foarte norocoase că am fost cumva alese să facem chestia asta. Eu ştiu reacţiile pe care le-am primit de când s-au anunţat echipele, de la oameni, de la prieteni, de la oricine din jurul meu. Şi toată lumea spune “Doamne, e visul meu să fac asta!”. Şi cam atât de tare ne doream şi noi înainte să ajungem să participăm. Suntem conştiente că este o mega experienţă pe care nu o poţi cumpăra cu toţi banii din lume. Avem de gând chiar să ne bucurăm de ea şi să o trăim la intensitate maximă.”, a declarat Laura Giurcanu, înainte de plecarea în America Express, potrivit Fanatik.

VEZI și: Vedeta care a renunțat la emisiunea America Express: „Motivul principal al lipsei mele din acest sezon...”. Fanii au rămas uimiți

Le leagă o prietenie de ani de zile

Faptul că cele două sunt văzute drept una dintre cele mai puternice echipe din show nu este deloc întâmplător, întrucât ele sunt legate de o lungă relație de prietenie, completându-se perfect în orice situații.

„Suntem prietene de vreo şapte ani şi chiar prietene apropiate. Cred că ne completăm foarte bine. În momentul în care ne-am gândit cumva la decizia asta de a merge împreună, ştiind că o să existe provocări şi fiind foarte conştiente că este vorba de mult timp pe care îl vom petrece împreună, ne-am asumat. Sincer chiar cred că ne completăm foarte bine. Cred că ea are nişte lucruri care mie îmi lipsesc şi invers şi trebuie doar să ne relaxăm şi să ne dăm seama cum să le folosim în avantajul nostru.”, mai spunea Laura Giurcanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 26 iul 2023, 10:45 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience