Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au pus punct prieteniei. De ce nu își mai vorbesc cele două vedete

Data publicării:
Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, colaj/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, colaj/ sursa foto Instagram

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu nu își mai vorbesc de 5 ani de zile. De ce s-a terminat prietenia dintre cele două dive?

Sânziana Buruiană a vorbit despre pritenia ei cu Andreea Tonciu. Cele două dive nu își mai vorbesc de ani buni, încă de la nunta Andreei Tonciu. Motivul scandalului dintre ele ar fi fost chiar mâncarea servită la restaurantul de lux unde a avut loc petrecerea. Blondina a avut mari probleme de sănătate din cauza mâncării. Cele două s-au certat atunci și nu au vrut să își mai vorbească nici până în ziua de astăzi. 


„Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol.


E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro. O să le fac reclamaţie. Nu este vorba doar de mine aici, ci de fetiţa mea, care nu este atât de rezistentă în faţa unor astfel de afecţiuni. Mă duc de urgenţă cu ea la medic să nu aibă vreo enterocolită”, a declarat Sânziana Buruiană, la acea vreme. 

 

Sânziana Buruiană și-a alăptat fiica până la patru ani jumătate: „Mi-a fost ușor mie”


Sânziana Buruiană spune că Andreea Tonciu nu a sunat-o nici măcar când a născut și tocmai din această cauză ea nu a vrut să o sune de ziua ei pentru a-i face o urare. 


„Dar, pe ea, de ce nu o întrebați dacă mi-a dat mesaj de ziua mea, dacă m-a felicitat când am născut? Numai pe mine mă întreabă lumea de ea și nu înțeleg de ce. Întrebati-o pe ea, cel mai bine.


Eu sunt ocupată cu filmările pentru reality-ul nostru, facem lucruri frumoase pentru copii și asta mă bucură foarte mult. Eu nu am timp de răutăți. În schimb, o puteți urmări pe ea ce zice pe la emisiuni, nu a avut nimic de învățat de la fostele sale prietene”, a declarat Sânziana Buruiană, potrivit playtech.ro. 

 

Andreea Tonciu, decizie radicală. Vedeta s-a lăsat de gătit, din cauza kilogramelor în plus: ”Am frigiderul gol”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel