Andreea Tonciu, decizie radicală. Vedeta s-a lăsat de gătit, din cauza kilogramelor în plus: ”Am frigiderul gol”

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu a luat o decizie radicală, după ce a pus câteva kilograme în plus. 

Andreea Tonciu este una dintre cele mai carismatice apariții din showbizul românesc. Întotdeauna cu o energie debordantă și cu zâmbetul pe față, focoasa brunetă a luat o decizie radicală, după ce a pus câteva kilograme în plus.  Mai exact, vedeta s-a lăsat de gătit de mai bine de 12 zile.

Aceasta a mărturisit că vrea să dea jos kilogramele acumulate, mai ales că se pregătește să plece într-o vacanță de lux și vrea să fie în cea mai bună formă a ei. De asemenea, Andreea Tonciu a menționat că are frigiderul gol, iar soțul ei mănâncă acum în oraș.

”Eu sunt o persoană care mănânc foarte mult și sunt foarte pofiticioasă și trebuie să gust din fiecare. Da, acum sunt la cură de slăbire, pentru că, pe data de 28 iunie voi pleca în vacanță și normal că, eu, fiind femeie, văd că nu-mi place cum arăt și am zis ”Băi, gata! Trebuie să pun stop mâncării, să nu mai gătesc”. De 12 zile, dacă vii la mine acasă, este frigiderul gol, nu a mai gătit absolut nimic. Dani (n.r. soțul Andreei) mănâncă în oraș. Chiar dacă găteam, mânca doar în ziua în care găteam și a doua zi gata. El mănâncă zilnic în oraș.”, a declarat Andreea Tonciu la Xtra Night Show.

Cât despre fetiță, Andreea Tonciu a declarat că o duce la bunica ei să mănânce sau îi comandă rapid ceva. Bruneta a mărturisit că este foarte cheltuitoare când vine vorba de mâncare, tocmai de aceea acum se simte și la buzunar faptul că ea nu mai gătește.

”Fata este la grădiniță și nu mai are rost să gătesc. Dacă îi este foame seara, îi comand repede ceva sau mă duc la mama și mănâncă la ea și am terminat. Ce mai bani cheltuiți pe atâtea?! Cumpăram când mă duceam atâtea... Îmi place când miroase a mâncare în casă, dar cheltuiam foarte mulți bani pe mâncare, pentru că sunt o fire foarte pofticioasă, chiar dacă nu-mi trebuia, voiam să în frigider orice.”, a mai spus bruneta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel