Sânziana Buruiană și-a alăptat fiica până la patru ani jumătate: „Mi-a fost ușor mie”

Data publicării:
Sanziana Buruiană- Zuluf, foto Instagram
Descriere foto: Sanziana Buruiană- Zuluf, foto Instagram

Sânziana Buruiană este o mămică împlinită. Vedeta are două fetițe minunate și se descurcă de minune în rolul de mamă. 

Sânziana Buruiană a șocat pe toată lumea după ce a afirmat că și-a alătat fiica până la vârsta de patru ani și jumătate. Chiar dacă multe mămici nu au înțeles alegerea vedetei, aceasta susține că i-a fost mai ușor atât ei, cât și fetiței. În plus aceasta crede că micuța va avea o imunitate mult mai bună. 


”Eu practic nu m-am oprit deloc din alăptat de cinci ani. Până în momentul în care am aflat de cea de-a doua sarcină nu m-am oprit. Am alăptat-o pe fiica cea mare până la patru ani jumătate. Mi-a fost ușor mie, cred, o adormeam ușor. Într-adevăr că în primele luni sunt grele, dar eu am învățat-o că are o imunitate bună și am zis că poate are un efect. Am zis că într-o zi, ea singură ca renunța. Acum se cam uită puțin așa la cea mică când o alăptez”, a spus Sânziana Buruiană la ”Xtra Night Show”. 


Chiar dacă viața de mămică nu este ușoară, Sânziana are parte de mult ajutor din partea soțului și se descurcă minunat. Speră ca pe fiica cea mică nu o mai alăpteze atât demult timp, deoarece acum are mult mai multă experiență și va ști cum să abordeze situația. 


”Văd că și mezina îi calcă pe urme., dar sper să nu fie așa, cred că o să-mi fie mai ușor să o opresc. Vreau să-mi revin mai repede”, a mai adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel