Șampania, șapte motive să o bei: Un pahar de șampanie, la fel de sănătos ca un pahar de vin roșu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Șampania este o băutură scumpă adesea asociată cu rafinamentul, bogăția. Dar, are beneficii și pentru sănătate, mai ales dacă se consumă în cantități moderate.

Șampania este folosită pentru a marca sărbătorile, iar actul de deschidere a sticlei sale este foarte simbolic în multe culturi. Unii oameni nu pot bea chiar băutură! Cu toate acestea, șampania nu este doar debordantă de abundență și bucurie. De asemenea, are multe beneficii pentru sănătate. Dacă sunteți curioși, continuați să citiți acest articol pentru a afla mai multe.

Așa cum am menționat mai devreme, șampania este un semn de rafinament, folosit de obicei ca băutură festivă supremă.

Șampania, beneficii pentru sănătate

Rețineți că aceasta este o băutură alcoolică, deci trebuie să o beți cu moderație. Șampania are o serie de beneficii pentru menținerea sănătății

Șampania crește libidoul

Majoritatea băuturilor alcoolice ar putea stimula apetitul sexual, dar vă lasă cu puțină energie și o lipsă de flux sanguin pentru excitare.

Cu toate acestea, studiile au arătat că șampania este mai puțin probabil să provoace probleme de flux sanguin sau letargie, ceea ce o face mai eficientă decât alte băuturi alcoolice pentru creșterea libidoului.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel