Salman Khan și Iulia Vântur și-au spus „adio”? Actorul indian, gesturi tandre cu fosta iubită, în public

Data publicării:

Relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur este pusă sub semnul întrebării, de către presa indiană.

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din India. De curând, artistul și-a sărbătorit ziua de naștere, lucru ce a putut fi celebrat printr-o petrecere grandioasă, unde au luat parte atât familia, cât și foarte multe vedete și prieteni de-ai acestuia. Tot acum a fost însă și prilejul ca presa indiană să scoate la suprafață anumite detalii pe care românca nu le-a confirmat sau negat, până acum. Concret, la împlinirea celor 57 de ani, Salman Khan a avut-o drept invitată și pe fosta sa iubită,  Sangeeta Bijlani. Cei doi nu s-au ferit deloc să se apropie unul de celălalt, la eveniment, motiv pentru care există deja mai multe imagini devenite virale în care aceștia sunt surprinși în ipostaze tandre. 

Și actrița Pooja Hegde a fost prezentă la eveniment, aceasta jucând alături de actor la cel mai recent film al său. Noutatea vine și de aici, întrucât presa indiană îi numește pe cei doi a fi „iubiți”, iar Iuliei Vântur i-a atribuit deja rolul de „fostă iubită.”

Poate te interesează și: Iulia Vântur, gafă de proporții, în direct: „S-au spus diverse”. Iubita lui Salman Khan a explicat ce s-a întâmplat, de fapt

Ce spunea Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan

Într-un interviu recent, Iulia Vântur vorbea despre greutățile pe care le-a întâmpinat la începutul relației cu actorul Salman Khan. Faptul că acesta este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din India i-a îngreunat extrem de tare misiunea româncei, care nu era văzută deloc cu ochi buni de poporul indian. 

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista! 

E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii.”, spunea recent Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Theo Show. 

Citește și: Salman Khan, glume la adresa Iuliei Vântur: „Toate ziarele au scris că sunt într-o relație de câțiva ani cu...”

 

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea”

Totuși, viața lângă Salman Khan a ajutat-o să-și îndeplinească unul dintre cele mai mari vise, despre care nici nu știa înainte că ar putea fi posibili: muzica. Iulia Vântur nu se vedea niciodată să ajungă atât de departe în acest domeniu, însă încurajările și susținerea primite de la iubitul ei au făcut-o să ajungă în topul artiștilor de la Bollywood. 

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experiență, are un mod de înțelepciune, are familia... tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh.

Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața.”, a spus Iulia Vântur.

Poate te interesează și: Iulia Vântur, motivul pentru care nu a îmbrăcat rochia de mireasă și nu a devenit mamă:„M-am simțit câteodată rușinată, umilită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel