Salata care-ți curăță organismul. Ingredientul minune care trebuie mâncat timp de 4 săptămâni

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Care este combinația ce detoxifică și alcalinizează organismul și care este salata care-ți curăță organismul.

Salatele sunt cele mai la îndemână alimente pe care le putem găti în zilele aglomerate, iar pe lângă aceste beneficiu este și cel al sănătății, căci astfel, toate ingredientele rămân în starea lor naturală.

Invitată în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV, fotomodelul Claudia Neghină a prezentat salata care ajută la curățarea organismului.

”Am început cu preparate foarte simple, pentru că eu am plecat la 17 ani de acasă și a trebuit să îmi gătesc, însă nu aveam timp. Îmi făceam tot felul de salate, mic dejun, ouă. Am început să prepar ciorbe și lucruri mai complicate când am fost însărcinată, pentru că aveam foarte mult timp. Dar eu și acum prefer mâncarea cât mai curată, adică să văd eu în farfurie ce mănânc, nu îmi plac lucrurile amestecate și nici cele preparate termic foarte mult”, a spus Claudia Neghină, întrebată cum s-a apucat ea de gătit.

Salata detox și combinația minune

Pentru că vine vara și fiecare își dorește să mai scape de câteva kilograme, acumulate peste iarnă, cea mai bună soluție este o salată detox, ușor de preparat, cu ingrediente ”interschimbabile” dacă vă plictisiți.

Citește continuarea pe dcmedical.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel