Sacrificiile Iulianei Marciuc pentru a rămâne însărcinată: „Mi-am îndreptat foarte mult încrederea către Dumnezeu, dar...”

Data publicării:

Iuliana Marciuc a dezvăluit cum a reușit să-și vadă marele vis realizat. Prezentatoarea TV a rămas însărcinată după o lungă așteptare, presărată cu vizite la medici și la biserică. 

Iuliana Marciuc s-a chinuit ani de zile să rămână însărcinată.

„Doamne, dar ce nu am făcut! Acupunctură, tratamente hormonale, reflexoterapie. Deci, am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate. ” spunea Iuliana Marciuc, în urmă cu ceva vreme.

Combinațiile „periculoase” la care a renunțat Iuliana Marciuc, de dragul siluetei: „Aveam vârsta metabolică mai mult decât vârsta reală”


Cum și-a păstrat speranța că va deveni mamă


Într-un interviu pentru Viva, Iuliana Marciuc povestește că, în ciuda dificultăților întâlnite, nu și-a pierdut nicio secundă încrederea că va reuși să devină mamă. 

„De multe ori, în perioada aceea mă gândeam care este diferența între intuiție și dorință puternică. Pentru că eu, permanent, am știut că voi rezolva această problemă și am fost încrezătoare. Sigur, mi-am îndreptat foarte mult încrederea către Dumnezeu, dar în aceeași măsură și către medici. Întotdeauna am privit cu încredere medicii. Și, cumva, am proiectat în univers încrederea mea. Cred în forța cuvântului și în puterea dorințelor noastre”, a declarat Iuliana Marciuc pentru sursa citată.


Întrebată dacă trăiește cu vreun regret, jurnalista a mărturisit că a învățat să își accepte alegerile, indiferent de rezultat. 

Nu-mi place să gândesc așa… Într-adevăr, gândesc că viața este făcută din alegeri și că este foarte important cum alegem. Îmi amintesc cum, la sfârșitul clasei a VIII-a, în Oracolul pe care îl completam – pe atunci se purta oracolul – profesoara mea de limba română a scris la rubrica recomandare: „Învață să alegi!.

Atunci n-am înțeles recomandarea, dar ulterior mi-am dat seama cât de important este să știi să alegi și cum alegerile noastre ne duc pe drumuri diferite și cu rezultate diferite. Dar iată că norocul… Chiar dacă uneori am avut senzația că am ales greșit, până la final un semn mi-a demonstrat că fusese o alegere bună”, a mai spus prezentatoarea TV. 

 

Iuliana Marciuc, destin ca-n filme: „Nu cred deloc în coincidențe”

 

2022 a fost un an extrem de greu pentru Iuliana Marciuc. Deși profesional a fost încununat cu multe victorii, de la reușita României de a se califica, din nou, după 5 ani, la Eurovision, la concertul extraordinar pe care l-a organizat alături de Adrian Enache la Sala Palatului, viața avea să-i aducă o despărțire dureroasă. Tatăl Iulianei Marciuc, jurnalistul Alecu Marciuc,  om de radio și un pasionat de fenomene paranormale și OZN-uri, a plecat dintre noi în luna martie. 


„Din punct de vedere emoțional a fost un an greu, pentru că, deși, la un moment dat, te gândești și ești pregătit, cursul firesc al vieții acesta este, să ne pierdem părinții,  în momentul în care se întâmplă, de fapt, nu ești deloc pregătit. Evit să spun că l-am pierdut, nu l-am pierdut. Tata a plecat în 11 martie. Dar da, nu l-am pierdut deloc, pentru că simt că există ceva, simt un suflet care este permanent alături de mine, aștept semne de la el, și dacă sunt atentă, chiar le primesc”, a dezvăluit Iuliana Marciuc, pentru Spectacola. 

 

„Crezi în destin sau crezi, mai degrabă, că omul își face destinul cu mâna lui?”, a întrebat-o Georgiana Ioniță pe invitata sa. 

„Eu cred că ce ți-e scris, în frunte ți-e pus, cum se spune, apropo, că întrebai dacă norocul ți-l faci cu mâna ta. Eu cred că sunt oameni care se nasc norocoși, care, desigur, muncind, reușesc să ajungă la succes, după cum sunt oameni, cumva, urmăriți de ghinion, care trebuie să facă eforturi mai mari ca să ajungă la îndeplinirea unui vis. Și atunci, asta cred că e destin. Și mai cred că atâta timp cât viața te duce ea într-un loc și nu știi cum de ai ajuns acolo, atunci, acela este destinul. Nu cred deloc în coincidențe. Cred în întâmplări pe care viața ți le aduce special, în întâlniri de destin, în locul potrivit la momentul potrivit”, a spus Iuliana Marciuc, în cadrul emisiunii de la Spectacola și DC News. 

 

De 10 ani realizează emisiunea „Destine ca-n filme”

„Sunt 10 ani de când, am părăsit, cum se spunea pe atunci, „Iuliana Marciuc a părăsit studioul cald al televiziunii și a venit în mijlocul oamenilor, printre oameni adevărați, cu povești adevărate, să le cunoască povestea”. Este un proiect foarte frumos, care permanent aduce câte ceva nou, pentru că poveștile oamenilor sunt întotdeauna surprinzătoare. Probabil datorită faptului că sunt empatică și oamenii simt acest lucru, reușesc să-i fac să se deschidă și să-mi împărtășească poveștile lor. Datorită acestor oameni, de 10 ani este acest proiect pe TVR 2, devenit un brand al canalului TVR2. 

Fiecare are un destin ca-n filme. Ideea noastră este, ca din multitudinea eroilor pe care ni-i propunem să-i filmăm, să alegem  cele mai spectaculoase destine, de exemplu, sau cele pe care le putem ilustra ca pe un film.”, a mai spus jurnalista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel