Sabina Lisievici lua colindatul foarte în serios: „Noi nu eram ca ceilalți copii. Aveam o misiune”. Cum se pregătea actrița pentru a face „bani” de dulciuri

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sabina Lisievici vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre Crăciunul din copilărie, despre cel de anul acesta, dar și despre planurile pentru 2023. Un actor muncitor și perfecționist, Sabina nu lăsa la voia întâmplării nici mersul cu colindul. Actrița ne-a povestit cum se pregătea să „facă bani” din cântat, dar și pe ce cheltuia câștigurile.

SPECTACOLA: Cum arătau Sărbătorile de iarnă în copilărie și ce tradiții ai păstrat și azi?

Sabina Lisievici: Țin minte bradul împodobit cu bomboane și hârtie creponată sau cerată ,mama care gătea mai bine și mai mult ca toate mamele din bloc, țin minte cum ma duceam în fiecare an cu colindul cu o colegă de clasă și cantam un cântec de la cenaclul Flacăra (dispărut cu mult înainte ca eu să mă nasc) în loc de colind și adăugăm și "Scoală Gazdă din Pătuț" pentru tradiționaliști dacă strâmbau din nas. Eram două copile cu o misiune. Puse pe făcut bani temeinic. Era singura noastră șansa din an să avem bani să ne dăm în caracatițe, în tiroliene sau ne luam dulciuri cu pungile. O parte îi dădeam mamei.O parte îi mâncam. O parte o țineam deoparte pentru "ceva serios". Aveam un repertoriu. Aveam un spectacol. Noi nu eram ca ceilalți copii. Aveam o misiune. Începeam din noiembrie în Ploiești și sfârșeam în ianuarie în București. Ne părea întotdeauna rău ca venea luna ianuarie.

Sabina Lisievici și Cătălin Nicolau, poveste de dragoste ca în filme: „A fost liniște la prima vedere”. Detalii exclusive de la cununia civilă / EXCLUSIV

SPECTACOLA: O amintire care a rămas întipărită în suflet?

Sabina Lisievici: Hmm... Îmi amintesc că într-un an mama mi-a luat un pix parfum, de culoare roz, și mi s-a părut cel mai  inovativ cadou existent pe pământ... M-a bucurat de doua ori. Prima oara când am crezut ca e pix ( ca și acum, iubesc instrumentele de scris și agendele) și a doua oara pentru ca m-a surprins ca era, de fapt, parfum.

 

 

SPECTACOLA: Mai crezi în Moș Crăciun? Să facem un exercițiu de imaginație.... Ce i-ai cere Moșului să-ți aducă anul acesta?

Sabina Lisievici: I-as cere să îmi aducă liniște și mai mult curaj să îmi urmez calea și visul, și să mă ajute să împart lumină in jur, prin vorba și port.

Sabina Lisievici, adevărul din spatele filmului „În așteptare”: „Este o poveste de dragoste a mamei mele”/ EXCLUSIV

SPECTACOLA: Care a fost cel mai însemnat cadou pe care l-ai primit de Crăciun?

Sabina Lisievici: Nu prea rețin cadourile, în afara de cele de suflet.


SPECTACOLA: Cum te pregătești pentru sărbătorile din acest an?

 Sabina Lisievici: Am făcut bradul, Brad natural, încă de pe 06 decembrie. O sa gătesc împreună cu soțul meu, el face cozonacii, friptura tradițională de porc și piftia, iar eu o să fac sarmale pentru prima dată. (El insistă să aibă sarmale pe masa de Crăciun). O să primim toți colindătorii (deja am început), mergem sper pe la prieteni  și pe la mama, începând cu 22 decembrie, că atunci se termină spectacolele și filmările la noi în familie, avem grija sa fie o atmosfera cât mai de Crăciun în casa și în inimile noastre și pregătim cadourile. Apoi, pe 29 decembrie ne luam un sejur extra prelungit de Revelion la căldură, în deșert. Anul acesta în Dubai.

ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Sabina Lisievici / EXCLUSIV

SPECTACOLA: Ce nu ai vrea să lipsească de pe masa de Crăciun anul acesta?


 Sabina Lisievici: Piftia- Îmi aduce aminte de bunicul meu care gătea an de an excepțional. E comfort food-pentru mine.

SPECTACOLA: Într-un scenariu ideal, care ar fi persoanele cu care ți-ai dori să petreci sărbătorile?


Sabina Lisievici: Mi-aș dori ăa petrec Crăciunul cu toți cei care nu mai sunt în viată din familia mea, la o masa mare, încărcată cu vin, mâncăruri tradiționale și boardgames. Bunicii, tata, unchii, mătușa și toți cățeii pe care i-am pierdut de-a lungul anilor mei, sa stea pe lângă masa și sa își miște codița fericiți. Ar fi cea mai mare masa de Crăciun și știu ca mulți ar fi fericiți să se revadă.

SPECTACOLA: Cum ai descrie anul 2022? Cu ce te mândrești la final de an și care ar fi regretele?


 Sabina Lisievici: Am reușit sa finalizez proiectul meu de suflet, un lungmetraj pe care trebuia sa îl fac de mult. "Kingdom of Judas" va ieși la anul.

Rețeta succesului. Actrița Sabina Lisievici, la Interviurile Spectacola de weekend

 

SPECTACOLA: Ce așteptări ai de la 2023? Cu ce gânduri intri în noul an? 

Sabina Lisievici: Sănătate, putere de munca și  am niște ținte personale pe care în 2023 le voi atinge cu certitudine.

SPECTACOLA: Un mesaj pentru cititorii Spectacola:

 Sabina Lisievici: Mă bucur nespus de toți cei care ma urmăresc și îmi trimit mesaje de admirație pe Instagram. Mă măgulește atenția și iubirea pe care o primesc de la voi și promit că de acum înainte mă voi strădui să ofer mai multe proiecte și spectacole demne de urmărit. Sărbători cu bine și dragoste!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel