Sabina Lisievici, adevărul din spatele filmului „În așteptare”: „Este o poveste de dragoste a mamei mele”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
 Carmen Tănase, Sabina Lisievici și Paul Diaconescu, totul despre filmul „În așteptare”. Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Carmen Tănase, Sabina Lisievici și Paul Diaconescu, totul despre filmul „În așteptare”. Interviurile Spectacola și DC News

Carmen Tănase, Sabina Lisievici și Paul Diaconescu au dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Spectacola și DC News, povestea din spatele filmului „În așteptare”. 

Sabina Lisievici a scris, produs și regizat filmul „În așteptare”. Un proiect de suflet pentru ea, mai ales că acesta spune povestea de dragoste trăită de mama ei în ținerețe. Aceasta a fost nevoită să renunțe la bărbatul pe care îl iubea și a trăit toată viața bântuită de amintirea acestuia. 


Sabina Lisievici a dezvăluit pentru Interviurile Spectacola și DC News, cum a fost să interpreteze rolul mamei ei și cum a reacționat aceasta când a aflat că povestea ei de dragoste va fi văzută de o țară întreagă. 


„Povestea este inspirată din fapte reale. O poveste de dragoste a mamei mele. O poveste care nu știu cât a bântuit-o pe ea, dar pe mine m-a bântuit toată copilăria, pentru că se reamintea și se povestea tot timpul despre această iubire pierdută. Am crescut cu un soi de melancolie, legată de această poveste. Era ceva ce trebuia să spun. 


Cum a primit mama vestea că voi face acest film? Inițial a spus că mă dezmoștenește, dacă am de gând să intru cu bocancii în viața ei, apoi s-a mai gândit și a spus că parcă nu ar fi un lucru atât de rău. Când eram în mijlocul filmărilor mi-a spus din nou că îi violez, pur și simplu, intimitatea și că ar trebui să-mi văd de poveștile mele. Și apoi, când a văzut un montaj spre finalul filmului a fost extrem de încântată și a și plâns. Cred că s-a simțit cumva îndreptățită. Cred că se aștepta să o pun într-o lumină mult mai proastă.  Mama o iubește foarte tare pe Carmen Tănase”, a povestit Sabina Lisievici în emisiunea realizată de Georgiana Ioniță. 


Sabina Lisievici a dezvăluit că este foarte diferită de mama ei și au puține lucruri în comun. Regizoarea mărturisește că are multe de învățat de la cea care i-a dat viață și nu poate decât să îi fie recunoscătoare. 


„Eu nu am să o înțeleg niciodată pe mama și nici ea pe mine. Mama este un mister total. Ceea ce mă și bucură. Am învățat să accept relația noastră așa cum e și să o înțeleg altfel. Eu sunt un om extrovertit, ea e închisă. E altfel și mă bucur că e altfel. Am foarte multe lucruri de învățat de la ea și cred că nu am învățat nici unu la sută din ce are dânsa să îmi ofere”, a mai spus regizoarea filmului „În așteptare”. 

 

Întregul interviu puteți să îl următiți mai jos:

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel