Rețeta succesului. Actrița Sabina Lisievici, la Interviurile Spectacola de weekend

Data actualizării: | Data publicării:
Sabila Lisievici
EXCLUSIV
Descriere foto: Sabila Lisievici

Actrița Sabina Lisievici vine la Interviurile Spectacola, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a vorbi despre modul în care a reușit să depășească obstacolele pe care viața i le-a dat și să transforme durerea în artă. 

Este frumoasă, celebră și are numeroase realizări. Însă, în spatele chipului de păpușă se ascunde o femeie puternică și înțeleaptă, care a înfruntat încercări grele, cu zâmbetul pe buze și a transformat problemele în motivație.

Sabina Lisievici este actriță, designer și poet. Până la vârsta de 30 ani, artista a reușit să își clădească o carieră admirabilă. 

Prima carte a scris-o la vârsta de 12 ani, sub egida Uniunii Scriitorilor. La vârsta de 14 ani a primit marele trofeu "Nichita Stănescu" pentru întreaga carieră. În 2019 a urmat o carte de poezii, “Arde-mă în versuri”. A studiat actoria în America, la școala de actorie a lui Bobbie Chance & Larry Chance, pe care au urmat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston și Drew Barrymore. Are în palmares roluri în producții internaționale, precum “Back 2 Back” și “I am not for sale”. De asemenea,  este producătorul scurtmetrajului  “Wild sunflower”. 

În urmă cu o lună, Sabina a trecut printr-o încercare grea. Pentru că dimensiunea unui sân începuse să se modifice, artista a mers la medic pentru a afla dacă are vreo problemă de sănătate. Au urmat multe analize și teste, în urma cărora medicii i-au depistat o tumoră voluminoasă și au decis că este nevoie să intervină chirurgical. 

Cum a depășit actrița această perioadă și care a fost rețeta succesului pentru ea, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de YouTube și paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și pe DC News TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel