Andrei Duban, de nerecunoscut după ce a slăbit 30 de kilograme: „Operația aceasta mi-a schimbat viața! Sunt un alt om”. Soția îi confundă lenjeria cu a copilului

Data publicării:

Grațiela Duban, cuvinte de laudă și uimire la adresa soțului său care a reușit performanța slăbirii celor 30 de kilograme. Aflați cum a reușit să treacă actorul peste această provocare.

Grațiela șiu Andrei Duban formează unul dintre cele mai de longevive cupluri din showbizul românesc și duc o viață de invidiat alături de rodul iubirii lor, Armin, în vârstă de 10 ani.

Andrei Duban, de nerecunoscut în propria familie

Cu toate acestea, actorul nu a îndeplinit această misiune singur, ci a fost ajutat de specialiștii medicali care au participat în intervenția chirurgicală pentru a îi micșora stomacul, intervenție care poartă numele de gastric sleeve. Gastric Sleeve este un tip de operație la stomac care presupune secționarea stomacului pe centrul nervilor de foame, astfel, persoana nu va mai resimți la fel de tare senzația de înfometare. Spre exemplu, în cazul actorului nostru, acesta mănâncă o dată pe zi sau la două zile, în urma intervenției chirurgicale.

„Mie, operația aceasta, mi-a schimbat viața! Sunt un alt om! Mănânc foarte puțin, dar este ok. Am zile când nu mănânc aproape nimic, doar mai ciugulesc așa, câte ceva, că mă ia cu tremurat. Important este că mă simt foarte bine așa”, a mărturisit talentatul actor, conform Click.

Noul look al actorului, motiv de gelozie?

Acum că este mult mai sănătos și mai slab, s-ar putea pune problema geloziei, dar așa cum a mai spus Grațiela Duban pentru Spectacola și DC News, în trecut, acest impediment al geloziei a fost depășit cu mult timp înainte:

"Gelozia a existat la început din partea lui Andrei, dar printr-o foarte bună comunicare am rezolvat și asta. Când nu dai motive, nu are de ce să fie gelos.", a mărturisit Grațiela Duban, într-un interviu SPECTACOLA, în urmă cu ceva timp. 

Sigur ai vrea să ciești și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Grațiela Duban EXCLUSIV

Confundă lenjeria soțului cu a fiului

Cu toate acestea, vedeta este uimită de schimbarea propriului soț, invocând că nu-și mai dă seama diferența dintre lenjeriile fiului de 10 ani și cele ale soțului.

„Uneori nici nu-mi mai dau bine seama care e lenjeria lui și care a băiatului! Mai are puțin și mă ajunge și pe mine la greutate. Am un so’ model!” , a dezvăluit Grațiela, mândră  de noua siluetă a soțului ei, conform Click.

Te-ar putea interesa și: Câte kilograme a dat jos Andrei Duban, după ce și-a micșorat stomacul: „Trigliceridele și colesterolul urlau în mine”

Cum iși petrec vacanțele cuplul Duban

După cum ne-a obișnuit, cuplul Duban alege să-și petreacă vacanțele în zone cât mai restrânse și ferite de ochiul public:

"Încercăm să facem lucruri pe lângă casă, în timpul pe care îl avem. Dacă el are și antrenament, eu am spectacol, încercăm să le facem pe toate. După ce vine tati, mergem în oraș să mâncăm ceva, să mănânce și el ce-și dorește, pizza adică. După asta, cred că o să luăm bicicletele să mergem în câmp. Noi avem lângă casă un câmp și ne place foarte mult să facem asta. Pentru că stăm în Otopeni, nu putem să ajungem cu ele până în oraș, în parc și atunci avem varianta aceasta, lângă casa noastră. Mergem pe câmpul ăla foarte mult, până la Corbeanca. E cea mai bună variantă, ca să nu stăm la cozi interminabile, să nu ne enervăm.", a mai spus soția actorului, într-un interviu SPECTACOLA, în urmă cu ceva timp. 

Un subiect conex ar fi: Grațiela Duban: "Eu încă mai sunt copil. Eu i-am învățat șotron." / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel