Câte kilograme a dat jos Andrei Duban, după ce și-a micșorat stomacul: „Trigliceridele și colesterolul urlau în mine”

Data publicării:
Sursa foto: Andrei Duban, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andrei Duban, instagram

Andrei Duban a dezvăluit câte kilograme a dat jos, după ce și-a făcut operația de micșorare a stomacului. 

Andrei Duban s-a luptat o bună perioadă de timp cu kilogramele în plus. În anul 2021, actorul a decis să apeleze la oprația de micșorare a stomacului. Ulterior, vedeta a mărturisit că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o. 

Câte kilograme a dat jos Andrei Duban, după ce și-a micșorat stomacul

Andrei Duban a declarat că, în doar șapte luni, a reușit să slăbească aproape 26 de kilograme. Înainte de a apela la această intervenție, actorul cântărea peste 100 de kilograme, iar acum are în jur de 75 de kilograme.

„Nu regret absolut deloc acea decizie. Ba dimpotrivă! Mă felicit pentru pasul făcut. În primul rând, am fost într-un fel forțat să fac acest pas. Trigliceridele și colesterolul urlau în mine! Cam așa cum a urlat doctorul la mine când a văzut cu ce mă lăudam, ca să spun așa, în fața lui. De slăbit am făcut-o pe parcursul anului trecut. Am scăpat de 25 sau 26 de kilograme în vreo șapte luni, de la operația de micșorare a stomacului”, a declarat Andrei Duban, exclusiv pentru impact.ro.

Cum se simte acum actorul

Andrei Duban a mărturisit că se simte foarte bine în urma operației de micșorare a stomacului și este foarte mulțumit de felul în care arată. 

„Mă simt foarte bine. Am constant o greutate în jur de 75 de kilograme și mi se repetă constant, chiar și astăzi, cât de mult m-am schimbat după ce am reușit să slăbesc atât de mult”, a adăugat actorul.

Grațiela Duban, SECRETUL unei căsnicii de lungă durată

Grațiela și Andrei Duban au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar un an mai târziu au decis să pășească împreună în fața altarului. Chiar dacă de când au spus "DA" au trecut deja 11 ani, aceștia se iubesc în continuare ca în prima zi. În exclusivitate pentru Spectacola, Grațiela a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de lungă durată.

"Secretul unei căsnicii de lungă durată este comunicarea. După aceea, dacă înveți să comunici cu partenerul de viață, înveți să știi să lași de la tine cât trebuie, înveți să spui iartă-mă, înveți să nu ai orgolii și înveți să fii o echipă. La noi nu există ca eu să las mai mult sau Andrei. Când ne certăm și nu vrea să facă niciunul primul pas, așteptăm să ne treacă starea și venim unul către celălalt și spunem: "Îmi pare rău, știu că am greșit." Și atunci, și din partea cealaltă se spune: "Da, poate și eu am exagerat cu asta.", a spus Grațiela Duban pentru Spectacola.

Gelozia nu a lipsit din cuplul celor doi

Grațiela este o femeie extrem de atrăgătoare, dar și mai tânără cu 14 ani decât soțul ei. Din această cauză, relația celor doi nu a fost ocolită de sentimentul de gelozie, care însă a fost redresat pe parcurs.

"Gelozia a existat la început din partea lui Andrei, dar printr-o foarte bună comunicare am rezolvat și asta. Când nu dai motive, nu are de ce să fie gelos.", ne-a mărturisit ea.

Citește și: Grațiela Duban: "Eu încă mai sunt copil. Eu i-am învățat șotron." / EXCLUSIV

Andrei Duban, reacție inedită după ce soția sa a spus că l-ar săruta pe Cătălin Măruță: "Am doi pe listă"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel