Grațiela Duban: "Eu încă mai sunt copil. Eu i-am învățat șotron." / EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Grațiela Duban, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Grațiela Duban, Instagram

Grațiela Duban a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, unde va petrece alături de familia ei Ziua Copilului.

Grațiela Duban și Andrei Duban formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, rodul iubirii lor fiind Armin, în vârsta de 10 ani. Chiar dacă cei doi părinți au niște programe foarte aglomerate, de 1 iunie aceștia au trebuit să-și facă puțin timp liber, pentru a petrece ziua copilului cu fiul lor. Despre ce activități vor face astăzi, dar și despre cadoul ales de Armin ne-a vorbit chiar Grațiela Duban, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

"Armin are antrenament la fotbal, deci face ceea ce îi place și eu am spectacol astăzi. Sigur o să ne uităm la un film bun acasă, pe care îl alege el. Și-a ales și cadoul. Vrea un abonament pentru PS4 și o pereche de adidași, pe care i-a primit din partea bunicului. Lucruri deosebite este cam greu să faci astăzi, pentru că este aglomerat peste tot și dacă nu ai luat din timp bilet la film e greu.", a spus Grațiela Duban în exclusivitate pentru Spectacola.

Unde își petrece familia Duban ziua de 1 iunie

Pentru a evita aglomerația din oraș, cei trei au ales să petreacă astăzi timp în natură. Nu doar că se vor recrea în aer liber, dar vor face și sport.

"Încercăm să facem lucruri pe lângă casă, în timpul pe care îl avem. Dacă el are și antrenament, eu am spectacol, încercăm să le facem pe toate. După ce vine tati, mergem în oraș să mâncăm ceva, să mănânce și el ce-și dorește, pizza adică. După asta, cred că o să luăm bicicletele să mergem în câmp. Noi avem lângă casă un câmp și ne place foarte mult să facem asta. Pentru că stăm în Otopeni, nu putem să ajungem cu ele până în oraș, în parc și atunci avem varianta aceasta, lângă casa noastră. Mergem pe câmpul ălă foarte mult, până la Corbeanca. E cea mai bună variantă, ca să nu stăm la cozi interminabile, să nu ne enervăm.", ne-a mai spus soția lui Andrei Duban. 

"Eu încă mai sunt copil"

Grațiela Duban ne-a mărturisit și faptul că, prin intermediul fiului ei, aceasta își menține în continuare sufletul de copil. Mai mult, chiar ea este cea care i-a învățat jocurile copilăriei pe prietenii lui Armin.

"Eu mă joc cu copiii de afară, cu Armin, șotron, eu i-am învățat șotron, mă joc rațele și vânătorii. Eu încă mai sunt copil, chiar sunt. Eu chiar fac lucrurile astea când am timp, ies afară cu copiii.", ne-a mărturisit ea.

Vedeta își amintește cu drag despre copilărie

Soția lui Andrei Duban este copleșită doar de amintiri pozitive, când se gândește la copilărie. Totuși, cele mai frumoase sunt legate tot de momentele petrecute alături de prietenii ei.

"O amintire din copilărie este când ne strângeam toți copiii. Eram la bloc și eram foarte mulți copii. Veneau și de la blocurile de lângă cartier și ne jucam toți rațele și vânătorii sau pititea. Și, cel mai important, când îmi plăcea un băiat, mă bucuram foarte tare când jucam flori, fete și băieți și trebuia să mă duc cu el să-mi spună un număr la ureche. În momentul în care se apropia de urechea mea eram foarte fericită. Am avut o copilărie ca la carte.", a declarat în exclusivitate pentru Spectacola Grațiela Duban.

Grațiela Duban, SECRETUL unei căsnicii de lungă durată: Când ne certăm și nu vrea să facă niciunul primul pas...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel