Denise Rifai, decolteu amețitor. Cum a apărut prezentatoarea TV la un eveniment monden: „Pentru prima dată model”

Data publicării:

Denise Rifai a fost model, pentru o zi. Prezentatoarea TV a defilat pe podiumul de modă îmbrăcată într-o rochie neagră, cu un decolteu generos. 

Vinerea trecută, Denise Rifai a avut parte de o provocare inedită. Prezentatoarea TV a acceptat invitația designerului  Eli Laslean de a fi unul dintre cele 30 de modele ale prezentării de modă. 30 de modele celebre, pentru cei 30 de ani de activitate. Alături de Denise Rifai, pe podium au mai urcat și Mihaela Tatu, Sanda Ionescu, Dana Săvuică, Maria Andrei, Bianca Brad, Monica Davidescu, Raluca Moianu, Oana Voiculeț și multe altele.

Denise Rifai a îmbrăcat o rochie neagră cu spatele gol şi cu decolteu generos, din tafta neagră, cu paiete şi pene, fiind accesorizată cu o voaletă cu pene.

„Așa cum v-am promis, am revenit cu mai multe detalii despre evenimentul de vinerea trecută. Am acceptat cu mare bucurie invitația de a fi pentru prima dată model, pentru doamna Eli Laslean. A fost un proiect de suflet dedicat celor 30 de ani de iubire pentru creație. Am defilat pe podium 30 de doamne prezentând 30 de ținute “best off” din colecțiile “ELLIS”. Regia spectacolului de moda a fost făcută de nimeni altul decât art-directorul Alin Gălățescu. O Gala memorabila dedicată femeii, elegantei și rafinamentului”, a scris Denise Rifai, pe Instagram, în dreptul imaginilor de la eveniment.

 

Andreea Marin a prezentat evenimentul

Andreea Marin a felicitat-o pe Eli Laslean pentru reușitele din cei 30 de ani de activitate, dar și evenimentul pe care l-a prezentat, pe care l-a descris drept „un spectacol impecabil”.


„Gala Ellis 30, seara aniversarii a 30 de ani de pasiune in modă și o coincidență frumoasă: am crescut împreună, căci și eu am 30 de ani de când sunt oficial o femeie matură si aproape 30 de ani de televiziune. Așadar nu întâmplator am purtat cu bucurie o creație Ellis și am fost gazda serii. O prețuiesc pe Eli Lăslean, creatoarea din Arad care e și o minune de om, sensibilă, nefiresc de modestă pentru lumea în care traim, frumoasă la suflet si talentată. 
Într-o singură seară, e greu sa rezumi 3 decenii de muncă, emoții, împliniri, dar și îndoieli în vremuri de cumpănă, e greu să aduni la un loc toată frumusețea creației unui om. Dar defilarea Casei Ellis a fost un regal! 30 de femei superbe de toate vârstele, celebre sau la primul lor pas pe un podium de modă, au oferit un spectacol impecabil sub coordonarea Art Directorului Alin Galarescu. 
“Iubesc frumosul!” spune Eli. “L-am căutat mereu și, când nu l-am gasit, l-am inventat.” Cu o simplitate și un bun simt atât de rar întâlnite astăzi, Eli e unul dintre oamenii valoroși ce nu simt nevoia să depună eforturi pentru a fi observați. Ei sunt, pur si simplu, și vor să lase o urmă în lumea în care trăiesc, să conteze, dar nu oricum, ci prin strădania muncii lor. Și nu își uită rădăcinile: acum 30 de ani, în fața unei mașini de cusut, economista tânără visa cu ochii deschiși la lumea fascinantă a modei și a început cu creația primelor hăinuțe pentru copii, care au căpătat numele Ellis. 
I-au purtat de-a lungul anilor creațiile femei celebre și femei trăind discret și elegant. Modele profesioniste, dar și tinere fericite să sărbătorească cele mai importante momente din viața lor în creațiile Ellis. Femei din media, din lumea artistică, de pe cel mai înalt podium al sportului internatțonal, prima doamnă a țării, dar și revistele mari ale României și ecranele TV au devenit o rafinataă vitrină pentru ținutele create de Eli Laslean”, a transmis Andreea Marin pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel