Iulia Albu o face praf pe Denise Rifai: „Ar trebui să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă”

Data publicării:
Sursa foto: Denise Rifai și Iulia Albu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Denise Rifai și Iulia Albu, instagram/ colaj foto

Iulia Albu a criticat ultima apariție a lui Denise Rifai. 

Iulia Albu și Ovidiu Buta critică săptămânal aparițiile și ținutele vedetelor la diferite evenimente mondene, La „Poliția Modei”, emisiunea de la Antena Stars. De data aceasta, vedeta luată în vizor de către criticul de modă a fost Denise Rifai. 

Iulia Albu a crtiticat-o pentru mărimea pantofilor pe care a ales să-i poarte la gala Premiilor TVMania 2022, dar și pentru geantă pentru care a optat. 

Iulia Albu o face praf pe Denise Rifai

„Nu e o pungă? E o geantă? Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așază unde trebuie.
Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment”, a spus Iulia Albu, la „Poliția Modei”, conform spynews.ro.

În schimb, Ovidiu Bută a avut cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei TV. Cu toate astea, se pare că geanta a fost accesorul nepotrivit la ținuta pe care a ales Denise Rifai să o poarte. 

„O avem pe Denise Rifai la un eveniment arătând civilizat. Mai puțin geanta aia. Mă stresează când brand-ul e mult prea vizibil”, a explicat el.

Motivul pentru care Denise Rifai se îmbracă mereu în negru

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a dezvăluit motivul pentru care este mereu îmbrăcată în negru.


„Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient. Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…”.

Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru', a spus Denise Rifai pentru kanald.ro.


Denise Rifai a folosit același parfum ani la rând


Prezentatoarea TV se descrie ca fiind o fire extrem de conservatoare și spune că acest lucru se poate observa chiar și în preferințele sale olfactive. De exemplu, vedeta spune că a folosit același parfum timp de 10-15 ani.

„Toată viața mea am purtat același parfum în funcție de etapa din viață mea. Sunt o tipa clasica, conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu, mă identific foarte bine în respectiva fază și cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva la nivel de mesaj prin ceea ce vrei să transmiți tu. Daca te vede la fel, daca mirosul este același daca imaginea este aceeași.

O etapă în viață mea, am purtat un singur parfum și am avut o perioadă de 1-2 ani în care am testat și nu îmi venea să cred că nu mă mai regăseam în primul parfum. Am purtat mai mult de 10-15 ani un parfum, apoi am avut 1-2 de căutări până l-am găsit pe cel de-al doilea. Ambele au în compoziție trandafir. Caut mereu trandafirul. Iubesc foarte mult aceste flori', a explicat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel