S-a născut azi. Andreea Tonciu a împlinit 35 de ani. Ce urare i-a făcut fiica ei încă de la primele ore ale dimineții

Data publicării:
Andreea Tonciu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, foto Instagram

Este motiv de sărbătoare în familia Andreei Tonciu. Vedeta își aniversează ziua de naștere și a primit cea mai frumoasă urare chiar de la fiica ei. 

Andreea Tonciu este sărbătorita zilei. Vedeta a împlinit 35 de ani și este mai fericită ca niciodată. Bruneta poate spune că este o femeie împlinită pe toate planurile, are o familie minunată și o carieră de succes. 


Andreea Tonciu este foarte mândră de fiica ei, Rebecca cu care are o relație foarte frumoasă. Cele două petrec mult timp împreună, iar micuța începe să semene leit cu mama ei. 

 

Andreea Tonciu, o nouă schimbare la nivelul feței. Ce dorințe are vedeta, după ce și-a micșorat nasul: „Vreau să-mi...” / FOTO


Andreea Tonciu le-a împărtășit fanilor de pe Instagram ce planuri are pentru ziua ei de naștere. 


„Mai e foarte puțin și se apropie ziua mea de naștere. Dragilor, mai îmbtrânesc cu un an, dar să știți că eu mă simt foarte fericită și foarte împlinită. Mâine e ziua mea de naștere. 12.05.1986, ora 06:00 dimineața. Atunci am venit pe lume. Am foarte mari emoții. Mâine o să dau o mică petrecere alături de prietenii mei și alături de voi, pentru că vreau să fac un Live cu voi, să-mi urați „la mulți ani” și toate bune”, a spus Andreea Tonciu ieri, la InstaStory.


Andreea Tonciu a primit cea mai frumoasă urare chiar de la fiica ei, încă de la primele ore la dimineții: „La mulți ani, mami! Te iubesc mult!”. Vedeta a fost foarte emoționată când a auzit urarea din partea fiicei ei și nu și-a putut stăpâni emoțiile: „Te iubește, puia ta. Mulțumesc, inima lui mami, iubita lui mami, fetița mea, frumoasa mea!”.

 

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Care este relația vedetei cu soțul ei?


„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu”,  a mărturisit Andreea Tonciu, la „Xtra Night Show”.

 

Andreea Tonciu, fotografia care a stârnit un val de reacții: „Desfigurată rău săraca”

 

Bruneta a recunoscut că există și unele neînțelegeri în căsnicia ei, dar nu se poate pune problema de o despărțire. 

 

„Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel