Andreea Tonciu, o nouă schimbare la nivelul feței. Ce dorințe are vedeta, după ce și-a micșorat nasul: „Vreau să-mi...” / FOTO

Data publicării:

Andreea Tonciu este deschisă la noi schimbări. Recent, vedeta le-a povestit fanilor ce a ales să-și facă la nivelul feței, după ce în urmă cu câțiva ani și-a operat nasul.

Andreea Tonciu a ajuns din nou în centrul atenției, după ce și-a anunțat fanii că a apelat la o nouă schimbare, la nivelul feței, asta după ce în umă cu câțiva ani a ales să-și miscșoreze nasul. Ei bine, partenera de viață a lui Daniel Niculescu s-a hotărât să își micșoreze bărbia.

Chiar dacă până acum a apelat la intervențiile estetice, de data aceasta, focoasa brunetă a ales o altă metodă pentru a ajunge la rezultatul mult dorit. Dovadă stau chiar imaginile postate de ea la InstaStory, afișându-se în timp ce purta o bandă specială, neagră, ce-i înconjura capul.

„Dragelor, și am mai făcut un tratament, pentru că vreau să-mi subțiez bărbia. Dacă purtăm asta, o să scăpăm de operații”, a transmis Andreea Tonciu pe contul ei de Instagram.

Citește și: Andreea Tonciu, fotografia care a stârnit un val de reacții: „Desfigurată rău săraca”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel