Andreea Tonciu, fotografia care a stârnit un val de reacții: „Desfigurată rău săraca”

Data publicării:

Andreea Tonciu a fost acuzată că își editează fotografiile. Fanii i-au adresat cuvinte dure brunetei. 

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Chiar dacă se bucură de o siluetă de vis și de o frumusețe aparte, vedeta simte uneori nevoia de a folosi filtrele de pe rețelele de socializare. Fanii au sesizat asta și au taxat-o dur. 


Andreea Tonciu a postat recent pe pagina de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată în port popular. Cu două codițe și ie, Andreea Tonciu credea că îi va cuceri pe internauți. Detaliul care a fost observat de fani, a costat-o mult pe frumoasa blondină. 


„Ești mai frumoasă fără filtrele astea”/ „Toate cu efectul ăla de "vedetă"/ "Invidioșii vor spune că e Photoshop"/ „Desfigurată rău săraca, naturalețea nu mai există la ea”/„Nuuu, de ce mă dezamăgești Andreea? Lasă-te, că ești și așa frumoasă, ai de toate din plin, de ce încerci să te faci ca păpușa?!” / „Mamă, cât îți editezi fața?”/ „Se vede diferența dintre față și gât... Este mai frumoasă fără toate filtrele astea”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor de pe Instagram. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel