S-a încheiat unul dintre cele mai scandaloase divorțuri. Daniel Onoriu și Isabela nu mai formează o familie: „Va răspunde în fața legii pentru ce a făcut”

Data publicării:
Daniel Onoriu, captură video Youtube, Xtra Night Show
Descriere foto: Daniel Onoriu, captură video Youtube, Xtra Night Show

Daniel Onoriu și Isabela au divorțat oficial.

Divorțul dintre Daniel Onoriu și Isabela a fost unul dintre cele mai răsunătoare din țara noastră. Dacă acum pare că lucrurile s-au liniștit, cel puțin la nivel declarativ între cei doi, în trecut se împărțeau cuvinte dure și se aruncau fel de fel de acuzații reciproce, femeia având la un moment dat chiar și ordin de restricție pe numele său. Astfel, după multe procese, se pare că a venit și finalul poveștii lor de dragoste, întrucât divorțul a fost pronunțat, anunță pilotul de curse. Cu toate acestea, acuzațiile nu au întârziat să apară nici de această dată, femeia fiind pusă dur la zid chiar de fosta soacră. 

„Da, s-a terminat și a spus doamna judecător că pe 9 a lunii viitoare o să fim oficial divorțați. Eu am vrut mereu să fie frumos, să ne respectăm, măcar de dragul celor 5 ani pe care i-am trăit împreună și așa ar fi trebuit să fie de la primul termen, dar am ajuns la al cincilea. Se pare că la termenul șase va avea alt nume. 

Au vorbit numai avocații în termenii lor pe care eu nu-i cunosc și nu mă pronunț, pentru că dacă vorbesc ceva, vorbesc greșit și nu vreau să se interpreteze altfel. Ea nu mai e soția mea de 2 ani de zile, a făcut ce a făcut și să răspundă în fața legii pentru faptele ei, sunt acte doveditoare pentru ce ea a făcut. S-a vândut o casă ilegal. E pentru prima dată când am vorbit civilizat, important este că amândoi suntem de acord cu divorțul care se va pronunța pe 9 mai.”, a declarat Daniel Onoriu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Citește și: Rețetă de ciorbă de miel. Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite: „Va fi mult mai gustoasă dacă faci asta”. Secretele pe care nu le știai

Ce spune fosta soacră a Isabelei

Mult mai vocală decât Daniel Onoriu a fost chiar mama bărbatului, care i-a adus acuzații grele Isabelei și pe care o pune dur la zid în fața unei țări întregi. 

„Ea în ultimul timp și-a asociat viața cu cea a Danei Roba. Atunci când îți este frică de un om, fugi cât mai departe. Ea s-a mutat față de blocul nostru la 1 kilometru. Ea s-a mutat foarte aproape, pentru că acolo este un hotel al celui cu care ea trăiește în prezent.”, a mai spus și mama acestuia.

Citește și: Detaliile pe care nu le cunoști despre Survivor All Stars. Lola Crudu: „Oamenii judecă, dar asta ar trebui unii să înțeleagă” / video

Acuzații dure pentru Isabela

Astfel, femeia susține că Isabela a beneficiat de sume uriașe în conturi, în timpul căsniciei cu fiul său, sume despre care aceasta ar fi aflat abia acum. 

„Ea a semnat în fals, niciodată nu este aceeași semnătură, măcar să o fi făcut cum trebuie. Urmează să fac și o expertiză grafologică. Sentimental, este foarte greu. A pierdut două case, nu știu cum se va face partajul. Marea ei surpriză e acum, pentru că eu fiind administrator, am putut să scot tot ce a făcut ea în firmă de-a lungul anilor. Ea nu s-a gândit niciodată că o să se uite cineva, ea îmi transmitea mie toate înjurăturile din lume. Ea își transfera sume de bani în conturi, sume mari, sute de mii. Tot ce i-am dat noi sunt mai mulți de 400 de mii de euro. Vreau să se vadă cu ce bani a venit ea în conturi și cu ce bani a plecat.”, mai spune femeia. 

VEZI și: Povestea iepurașului de Paște, desființată de Dan Negru: „Nu are nimic de-a face cu sărbătoarea religioasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel