„S-a dovedit a fi un eșec total”. Noi probleme pentru Oana Roman: „A fost o perioadă foarte grea, despre care nu am vorbit”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a vorbit despre noile schimbări ce au avut loc în viața ei și a fiicei sale.

Se pare că situațiile neprevăzute și grele se țin lanț de Oana Roman, care a fost nevoită să rezolve o nouă problemă inevitabilă. Este vorba despre școala privată la care învăța fiica ei, Isa, care, spre uimirea tuturor părinților care aveau copiii înscriși acolo, a anunțat brusc că se va închide. Oana Roman își înscrisese fiica de la începutul acestui an școlar acolo, fiind convinsă de faptul că e cea mai bună decizie pentru micuță la ora actuală. Vedeta auzise doar păreri pozitive despre această instituție și nu-și imagina niciodată ce se va întâmpla peste câteva luni de zile. 

„Nu, nu mai e la acea școală, ce credeți? S-a închis. Acum vreo două luni ne-au trimis un mail foarte sec în care ne-au anunțat că școala se va închide la sfârșitul acestui an școlar, fără niciun fel de explicații, nu ne-au chemat la nicio discuție. Mulți părinți s-au speriat, au început să transfere copiii de acum, astfel încât Isa rămăsese singură într-o clasă în care nu fuseseră oricum decât vreo 5-6 copii și am fost obligată să-i caut o altă școală.

A fost o perioadă foarte grea, despre care nu am vorbit săptămânile astea, pentru Isa este o schimbare pe care nu și-o dorea nici ea, nici eu. Această școală s-a dovedit a fi un eșec total, deși a fost prezentată ca fiind excepțională, a trebuit să-mi asum și să-mi cer scuze copilului și asta e.”, le-a dezvăluie Oana Roman fanilor pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Cristi Brancu, informații explozive despre Oana Zăvoranu. Cât ar cere bruneta pentru o singură apariție TV: „Habar n-am dacă îi mai dă cineva vreodată banii aceștia”

Ce spunea vedeta despre această școală, în urmă cu ceva timp

La începutul acestui an școlar, în luna septembrie, Oana Roman anunța faptul că fiica ei va urma de acum încolo cursurile la o școală privată, chiar dacă până în acel punct micuța învățase la o instituție de stat. Deși, în final, varianta s-a arătat a fi una extrem de dezamăgitoare, pe atunci, vedeta era încrezătoare în decizia sa, explicându-le fanilor că este vorba despre una dintre cele mai căutate școli din Capitală.

„O să vă explic de ce am hotărât să o mut pe Isa la o școală privată. A fost până acum la o școală de stat foarte ok, dar tocmai pentru că este o școală foarte bună și căutată, sunt foarte mulți copii veniți cu viză de flotant pentru clasa pregătitoare, drept dovadă nu mai este loc pentru copiii de clasa a treia și a patra în școală și varianta ar fi fost să învețe după masă sau în niște containere, în buricul orașului București. Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura, ideea ca niște copii să stea în niște containere improvizate mie nu-mi dă... nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container.”, a dezvăluit Oana Roman, pe rețelele de socializare în trecut.

Citește și: Nu știai asta despre Silviu Mircescu, actorul din Clanul. Dezvăluiri în premieră: „Voiam de mult să fac asta, a fost un sacrificiu” / video

Era convinsă că e cea mai bună decizie pentru Isa

Mai mult, școala era și foarte aproape de casă, dar îi oferea Isei și un cerc „selectiv” și multe activități extracurriculare, Oana Roman fiind pe atunci convinsă că micuța va avea extrem de multe de învățat de aici.

„Am hotărât să o mutăm la o școală privată, care este aici, în Pipera, foarte aproape de casă. Pe lângă faptul că școala ei era în Floreasca, făceam cam 40 de minute în fiecare dimineață, am hotărât să o ducem aici, unde vor fi puțini copii în clasă, cu o învățătoare care va avea timp să aprofundeze mai bine materia. Va avea programe și ore extra, va fi într-un mediu foarte selectiv. Așa am decis.”, a continuat ea.

Te-ar putea interesa și: Boala de care suferă Alexandra Ungureanu: „Sunt momente în care sunt îngenuncheată de durere”. Nu poate avea copii din această cauză



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel