S-a aflat motivul despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub: „De aici s-a produs ruptura”

Data publicării:
VivianaSposub și George Burcea, foto Instagram
Descriere foto: VivianaSposub și George Burcea, foto Instagram

Surse din apropierea cuplului Viviana Sposub - George Burcea au vorbit despre motivele care ar fi produs separarea dintre cei doi.

Cea mai nouă despărțire din showbiz-ul românesc face încă vâlvă peste tot. Viviana Sposub și George Burcea și-au spus „adio” după 3 ani de relație, chiar dacă păreau a fi cuplul perfect, în ochii multora. Cei doi au fost plecați împreună pentru câteva luni în America, acolo unde fostul soț al Andreei Bălan s-a ocupat de cariera sa și de rolul pe care l-a avut în producția „Wednesday”. La venirea în țară însă, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, iar dacă toți fanii sunt încă șocați de această decizie neașteptată, surse din apropierea cuplului explică care ar putea fi motivele din spatele separării.

“Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbiz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru cancan.

Te-ar putea interesa și: Cum își educă Andreea Bălan fiicele. Lecțiile învățate din postura de mamă singură: „A trebuit să îmi dezvolt tot felul de strategii”

Viviana Sposub a fost cea care a anunțat despărțirea

Dacă la început, despărțirea dintre cei doi a fost doar la nivel de zvon, Viviana a confirmat ulterior toate ipotezele care circulau în mediul online. Vedeta nu și-a dorit să ofere prea multe informații din intimitatea cuplului, însă s-a arătat a fi recunoscătoare pentru iubirea pe care George Burcea i-a oferit-o pe parcursul celor trei ani de zile.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.”, este mesajul scris de Viviana Sposub pe Instagram.

VEZI și: Andreea Bălan, adevărul despre relația pe care o are cu părinții lui Victor Cornea: „Vreau să clarific”

Vedeta se vedea alături de partenerul ei toată viața

Șocul fanilor în fața acestei vești este justificat, întrucât cei doi și-au declarat de fiecare dată dragoste eternă. Mai mult, aceștia vorbeau în repetate rânduri și despre o nuntă, ce părea că se apropie cu pași repezi. Cu toate acestea, se pare însă că problemele au fost ceva mai mari decât iubirea, lucru ce i-a determinat să pună punct.

„Având în vedere că mă simt atât de bine în relaţia asta, mă văd alături de George toată viaţa. Dar nu cred că este grabă! El mai are nişte treburi de rezolvat. Cred că Dumnezeu le rânduieşte pe toate fix cum este nevoie. Atunci noi nu am realizat asta, dar când am ajuns acasă şi ne-am împărtăşit gândurile, trăirile, ne-am dat seama că din prima clipă în care ne-am privit şi am făcut cunoştinţă, s-a produs extorsiunea'. Nu ştiu ce înseamnă dragoste la prima vedere, dar ştiu că ce am simţit când l-am întâlnit pe George a avut un strop de magie”, a declarat Viviana Sposub în urmă cu trei ani pentru okmagazine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel