Cum își educă Andreea Bălan fiicele. Lecțiile învățate din postura de mamă singură: „A trebuit să îmi dezvolt tot felul de strategii”

Data publicării:

Andreea Bălan își crește fetițele singură, după divorțul de George Burcea. Deși are parte de ajutorul mamei sale, artista dezvăluie că cele două micuțe o imită în tot ce face și că a fost nevoită să îli dezvolte tot felul de strategii pentru a le educa. 

Andreea Bălan se descrie mai degrabă ca fiind o mămică blândă, deși recunoaște că asta se datorează faptului că fetițele ei sunt ascultătoare. Mai mult, aceasta spune că le educă prin puterea exemplului și că micuțele o imită în tot ceea ce face. 


„Nu sunt deloc autoritară deoarece am două fetițe foarte bine educate. Încerc să le insuflu disciplina prin puterea exemplului. Degeaba îi spui unui copil să facă ceva dacă tu nu faci acel lucru. Ele pur și simplu mă imită cu tot ce fac, de la aranjatul patului, dimineața, la ordinea din cameră sau în dressing, la îngrijirea personală și la modul în care te comporți în societate”, a declarat Andreea Bălan pentru Viva. 


Ce visează micuțele să devină când vor fi mari

Ella, fiica cea mare a Andreei Bălan, își dorește să îi calce pe urme artistei și visează să devină cântăreață. Cea mică, Clara, are și ea un vis, mai greu de atins, ce-i drept, dar firesc pentru vârsta ei - vrea să devină sirenă. Artista e extrem de măndră de fetele ei și spune că le va susține indiferent de drumul pe care îl vor alege. 


„Ella își dorește să fie cântăreață, iar Clara, sirenă. (râde) Urmează să facă și pian, și, dacă vor dori, le voi susține, bineînteles. Amândurora le place să danseze, să filmeze și să meargă cu mine la emisiuni. Indiferent de ce vor decide, eu voi fi alături de ele și voi avea grijă ca drumul lor să fie lin, frumos, fără griji și stres”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

Cu cine seamănă fetițele 


Artista dezvăluie că fiica cea mare îi seamănă în toate aspectele, de la fizic la personalitate, în timp ce Clara, mezina, este o fire mai rebelă, care o pune în dificultate de multe ori. 


„Ella îmi seamănă atât fizic, cât și la comportament. E sensibilă, liniștită și de multe ori cedează în fata Clăriței. Mă regăsesc deoarece și eu eram destul de emotivă și voiam mereu să fie bine. În schimb, Clara are o personalitate foarte puternică și este o năzdrăvană care ne animă de dimineața până seara. Ea face numai ce vrea ea și a trebuit să îmi dezvolt tot felul de strategii ca să mai facă și ce trebuie, nu doar ce dorește – și anume, să se joace non-stop.”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel