Andreea Bălan, adevărul despre relația pe care o are cu părinții lui Victor Cornea: „Vreau să clarific”

Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan a avut prima reacție, după ce în mediul online au apărut mai multe zvonuri cu privire la faptul că aceasta nu este acceptată în familia noului iubit.

Andreea Bălan nu-și mai ascunde de câteva zile povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Victor Cornea. Vedeta radiază de fericire și pare că în sfârșit este împlinită pe toate planurile. Totuși, în spațiul public au apărut câteva informații controversate care spuneau faptul că familia sportivului nu ar fi deloc de acord cu această idilă. Concret, părinții tenismenului ar fi fost de părere că diferența de vârstă dintre cei doi este mult prea mare, iar popularitatea solistei l-ar putea distrage pe Victor de la performanțele sale.

“Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii. Ei sperau ca băiatul să-și găsească o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, au mărturisit surse, pentru cancan.

Te-ar putea interesa și: Andreea Antonescu, botez cu ștaif, lacrimi și invitați de seamă: “Dumnezeu a fost cu mine în barcă!” 

Ce spune Andreea Bălan despre aceste zvonuri

Zvonurile au ajuns imediat și la urechile Andreei Bălan, care neagă vehement speculațiile. Aceasta spune că între ea și părinții actualului iubit este o relație minunată, aceasta vizitându-și deja viitorii socri la Sibiu. Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa lor, iar toate aprecierile sunt reciproce, dă Andreea Bălan de înțeles, semn că nu există vorba de neînțelegeri între ei. 

“Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.

VEZI și: Controversă în cazul milionului de euro făcut de Andreea Bălan. Ce spun cifrele de la Registrul Comerțului

Ce spune despre diferența de vârstă

Între Andreea Bălan și noul iubit este o diferență de vârstă de 10 ani, vedeta având 39, iar Victor Cornea 29 de ani. Chiar dacă pentru mulți ar putea părea nepotrivită această relație, solista spune că întotdeauna a știut faptul că va avea parte de un partener de viață mai tânăr. În plus, mărturisește ea, vârsta ei este doar un număr, întrucât aspectul fizic, dar și sufletul, sunt considerabil mai tinere. 

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

VEZI și: George Burcea îi dă replica Andreei Bălan, după noile acuzații aduse: „Cum poate să mintă în halul ăsta?”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 27 iun 2023, 09:43 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience