S-a aflat adevărul despre drama pe care o trăiește actrița Natașa Raab:"Își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte"

Data publicării:
Natașa Raab
Descriere foto: Natașa Raab

 

În urmă cu ceva timp, lumea teatrului era zguduită de vestea că Natasa Raab este de negăsit. Aceasta nu mai răspundea la telefon și nimeni nu mai știa nimic despre ea. Alertați, prietenii și cunoscuții au început să își pună întrebări despre situația acesteia, știut fiind că marea actrița suferă de o boală incurabilă. Astfel, s-a aflat ce s-a întâmplat cu aceasta și ce dramă trăiește ea, în acest moment.

 

Florin Zamfirescu, prietenul ei de o viață avea să fie cel care s-a sesizat că lucrurile nu sunt tocmai în regulă, în ceea ce o privește pe „Coana Chiva”. În urmă cu două săptămâni acesta declara pentru Playtech:

„Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, că să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune. De atunci, să știți că eu am tot sunat-o, că să vorbim, că să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!”, spunea acesta îngrijorat.

Citește și: https://www.spectacola.ro/actrita-natasa-raab-este-de-negasit-florin-zamfirescu-ingrijorat-pentru-sanatatea-acesteia-nu-raspunde-nimeni-la-acest-numar-de-telefon_27302.html 

„Doamne, m-a lăsat singură, a nimănui! Vreau să mor și eu!”

Afectată de moartea soțului ei, Val Guțul, în urmă cu 4 ani, Natașa își striga durerea, în mediul online printr-un mesaj sfâșietor: „Doamne, m-a lăsat singură, a nimănui! Vreau să mor și eu!”

La scurt timp însă, o altă nenorocire avea să o lovească pe marea actriță, o boală cruntă și nemiloasă punând stăpânire pe corpul ei: Parkinson. Actrița nu a vrut să se lase doborâtă așa ușor,încercând să facă față bolii în felul ei.

“ Nu merg la logoped, am fost profesoară de dicție, singură îmi fac exercițiile, că să vorbesc mai bine. Mi-am pierdut toată familia, pe soțul meu, medicul Vlad Guțul, și pe fratele meu. Soțul meu a murit acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declanșat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu greutate ” avea să mărturisească ea.

Dar cum Parkinsonul este o boală nemiloasă, semnele de agravare a bolii nu întârziau să își facă simțită prezența, starea actriței înrăutățindu-se simțitor.

”Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor ”Paște liniștit!” și vă mulțumesc din suflet că vă gândiți la mine”, declara Natașa Raab, anul trecut pentru aceeași sursă.

”Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casă ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu.

Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea că lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme”,preciza tot atunci Viki, femeia care o îngrijea pe marea actrița, conform Cancan.

Citește și: https://www.spectacola.ro/actrita-natasa-raab-in-stare-foarte-grava-unde-se-afla-dupa-ce-a-fost-data-disparuta-de-colegi-mai-leaga-fraze-dar-fara-o-logica-anume_27459.html 

De aici până la a nu se mai ști nimic despre ea, a fost doar un singur pas și cu greu s-a aflat ce se întâmplă, în prezent cu aceasta.

Apropiații au oferit detalii despre starea ei actuală, Natasa Raab încercând să își ducă boala departe de ochii curioșilor, cu discreție și eleganță, așa cum și-a trăit și viata.

“Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură"

“Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienți cu această boală. Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu că cineva să aibă grijă acasă de un bolnav. Este vizitată de prietenă ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”, au precizat aceștia pentru Cancan.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel