Actrița Natașa Raab este de negăsit. Florin Zamfirescu, îngrijorat pentru sănătatea acesteia: „Nu răspunde nimeni la acest număr de telefon”

Data actualizării: | Data publicării:
Natașa Raab, Florin Zamfirescu/ sursa foto Youtube, colaj Spectacola
Descriere foto: Natașa Raab, Florin Zamfirescu/ sursa foto Youtube, colaj Spectacola

Actrița Natașa Raab nu a mai vorbit cu nimeni de mai bine de un an de zile. 

Natașa Raab este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, fiind cunoscută de publicul larg, mai ales după ce a devenit simbolul reclamei unui iaurt celebru din România. Totuși, anul trecut fanii aveau să afle faptul că „Coana Chiva” nu este deloc bine, ci se confruntă cu mari probleme de sănătate. Aceasta a fost diagnosticată cu Parkinson, iar de atunci aceasta duce o continuă luptă. Vestea i-a îngrijorat extrem de tare pe fanii care erau obișnuiți cu imaginea veselă și optimistă a actriței, din serialele și reclamele TV în care a jucat de-a lungul timpului. 

”Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu.”, a declarat Natașa Raab, potrivit ego.ro, anul trecut. 

Te-ar putea interesa și: Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Apropiații nu reușesc să o mai contacteze pe actriță

Actrița locuia singură, după ce soțul acesteia s-a stins din viață. Din acest motiv, apropiații și-au dorit să o contacteze regulat, pentru a se asigura că este bine și că face față acestui diagnostic crunt cu brio. Totuși, Florin Zamfirescu spune că a încercat să o sune, dar nu i-a mai răspuns nimeni la acel număr de telefon, ca în trecut. Actorul este sigur de faptul că ea este încă în viață, întrucât o astfel de veste tristă avea să se afle imediat. 

„Să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!”, a  spus Florin Zamfirescu pentru Playtech Știri.

Mai mult, acesta spune că ultima dată când a vorbit cu ea a fost în urmă cu un an, când semnele bolii erau deja avansate, Natașa Raab vorbea cu dificultate. 

„Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune”, a mai spus actorul.

Pe aceeași temă: Natașa Raab, dramă de nedescris. O boală cumplită i-a ucis soțul și fratele: „Trăiesc un coșmar de doi ani”

Ce spun vecinii despre dispariția actriței

Vecinii spun că apropiații ar fi decis să o mute pe actriță cât mai aproape de ei, pentru a se ocupa cum trebuie de sănătatea ei și pentru a o supraveghea continuu. Aceștia confirmă că, într-adevăr, starea ei de sănătate este una foarte precară, iar „Coana Chiva” nici nu mai poate vorbi, de aici și motivul pentru care aceasta nu mai răspunde la telefon. 

„A luat-o de aici, din apartamentul de bloc, pentru a putea să o supravegheze nonstop. Dar ar trebui să îi lase telefonul deschis, ca să nu mai fim îngrijorați. Chiar dacă nu mai poate vorbi, am afla totuși și noi de la cei care o îngrijesc cum se mai simte”, a spus un vecin pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Florin Zamfirescu, detalii neștiute despre Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță. Povestea de dragoste imposibilă: „Ei se placuseră înainte, dar el fusese arestat și ea se măritase”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel