Actrița Natașa Raab, în stare foarte gravă. Unde se află, după ce a fost dată dispărută de colegi: „Mai leagă fraze, dar fără o logică anume”

Data publicării:
Natașa Raab, captură foto Youtube, colaj Spectacola
Descriere foto: Natașa Raab, captură foto Youtube, colaj Spectacola

Actrița Natașa Raab nu se mai deplasează singură și abia dacă mai reușește să vorbească, după ce a primit un diagnostic crunt. 

La două săptămâni de când colegii de breaslă, printre care și Florin Zamfirescu, o dădeau dispărută, Natașa Raaba fost găsită. Actrița, care a fost diagnosticată cu o formă dură de Parkinson în urmă cu doi ani, este internată într-o clinică de specialitate, unde primește cele mai bune îngrijiri medicale pentru această boală. Îndrăgita actriță, care era cunoscută mereu pentru zâmbetul larg, dar și pentru starea pozitivă pe care o insuflă celorlalți, nu se mai poate deplasa deloc singur și de abia dacă mai poate vorbi, spun apropiații.

“Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienți cu această boală. Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav. Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”, a dezvăluit un apropiat de-al actriței, potrivit cancan.

Citește și: Natașa Raab, dramă de nedescris. O boală cumplită i-a ucis soțul și fratele: „Trăiesc un coșmar de doi ani”

Ce spunea Natașa Raab, în urmă cu ceva timp

Când încă boala nu era atât de avansată, actrița spunea faptul că reușește să se îngrijească singură. Aceasta suferea enorm după soțul ei, pe care l-a pierdut în urma unui diagnostic dur, de unde au rezultat și problemele de sănătate. 

“Nu merg la logoped, am fost profesoară de dicție, singură îmi fac exercițiile, ca să vorbesc mai bine. Mi-am pierdut toată familia, pe soțul meu, medicul Vlad Guțul, și pe fratele meu. Soțul meu a murit acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu greutate”, mărturisea Coana Chiva.

Pe aceeași temă: Actrița Natașa Raab, grave probleme de sănătate: Nu mai pot merge deloc. Vorbesc foarte greu

Florin Zamfirescu, îngrijorat cu privire la starea ei de sănătate

Florin Zamfirescu s-a arătat recent a fi foarte îngrijorat pentru starea de sănătate a Natașei Raab. Chiar dacă actorul se arăta a fi sigur pe faptul că aceasta nu a murit, el spunea faptul că nu reușește să o contacteze sub nicio formă.

„Să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!

„Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune”, a  spus Florin Zamfirescu pentru Playtech Știri.

VEZI și: Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel