Ruxi o desființează pe Viviana Sposub: „Parșivă, nu are educație suficientă, nu știe să se îmbrace”

Ruxi, Viviana Sposub/ captură video youtube, Instagram
Descriere foto: Ruxi, Viviana Sposub/ captură video youtube, Instagram

Ruxi a făcut mai multe dezvăluiri „picante”, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, pe Pro TV. 

Ruxi este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din țara noastră, făcându-se extrem de cunoscută în urma show-urilor precum „Bravo, ai stil!” sau „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Vedeta este una dintre cele mai controversate și asumate apariții publice de la noi din țară, motiv pentru care a spus „Da” provocării sosurilor picante din cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, pe Pro TV. Concret, moderatorul emisiunii i-a adresat acesteia cele mai incomode întrebări, iar dacă nu-și dorea ca acestea să fie publice, Ruxi trebuia să mănânce foarte picant. Cu toate acestea, influencerița a spus lucrurilor pe nume și a caracterizat-o dur pe Viviana Spusub, al cărui nume făcea parte din întrebări. 

„Descrie-o în cinci cuvinte pe Viviana Sposub.”, a fost întrebarea adresată de Cătălin Măruță.

„Parșivă, nu are educație suficientă, frumoasă, sociabilă, nu știe să se îmbrace. Am fost împreună la o emisiune.”, a fost răspunsul dat de Ruxi. 

O altă întrebare care a pus-o pe aceasta în dificultate a fost în momentul în care a trebuit să spună dacă a avut sau nu vreo aventură cu un coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Chiar dacă vedeta recunoaște faptul că idila s-a creat în trecut, nu în junglă, aceasta a uimit pe toată lumea, cu răspunsul oferit. 

„Sali Levent.”, a fost răspunsul oferit de Ruxi. 

VEZI și: Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Primele declarații: „Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea”

Ruxi, dezvăluiri inedite din emisiunea de supraviețuire

Ruxi a făcut parte din unul dintre cele mai urmărite show-uri de pe Pro TV, „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Aceasta a fost cea de-a treia vedetă care și-a cerut eliminarea din junglă și care a preferat să-i cedeze locul ei Anisiei, care a și devenit Regina junglei. Cu toate acestea, săptămânile petrecute în Republica Dominicană au fost extrem de dure, spune influencerița, care a dezvăluit modalitatea inedită prin care se spălau concurenții. 

„Când veneam de la probe, dacă eram la tabăra Belelelor, ne spălam cu apă și cu detergent de vase. Atât aveam la dispoziție, detergent de vase. Te spălai cu el pe cap și pe corp. În partea cealaltă, la tabăra Plăcerilor, aveai șampon și săpun, dar noi am stat mai mult în tabăra Belelelor. Am stat trei săptămâni consecutiv, deci vă dați seama cum miroseam, cum aveam părul și tot. Nu recomand nimănui să încerce detergentul de vase. Efectiv nu spală transpirația. Oricât frecai cu ăla nu trecea mirosul de transpirație. Pe cap nu aveai de ales, dar tot nu ieșea ce trebuie. Nu recomand nimănui”, a declarat Ruxi pentru Ego.ro

Scandal la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Giani Kiriță: „M-a înjurat, a vorbit golănește, el asta caută...”

„Pe TV nu se vedea așa tare cât de mult sufeream de foame”

Mai mult, Ruxi mărturisește faptul că în fața micilor ecrane situația nu este la fel de dură, precum este în realitate. Vedeta spune că a suferit foarte mult de foame, lucru care i-a cauzat mai multe stări negative. 

„Pe TV nu se vedea așa tare cât de mult sufeream de foame. Cred că oamenii nu înțeleg că noi chiar muream de foame când nu câștigam mâncare și era atât de greu să-ți menții nervii sănătoși. Oricine orice zicea putea să fie o dramă, puteam să «iau foc» și eu mă isterizam. Cred că s-au văzut unele episoade când urlam și ceream mâncare. Eram isterică, dar recunosc că eram așa de la foame, nu aveam ce să fac. Mă luau niște crize de isterie și după aceea mă duceam și ziceam că am venit la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» să mă dezvolt, să fiu ca Osho, să fiu un budist, apoi urlam ca o nebună”, a mai spus Ruxi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 28 noi 2022, 08:44 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience