Scandal la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Giani Kiriță: „M-a înjurat, a vorbit golănește, el asta caută...”

Data publicării:

Giani Kiriță și Cristi Mitrea, conflict aprins la Sunt celebru, scoate-mă de aici! „M-a înjurat, a vorbit golănește, el asta caută...”

Vedetele vor avea partea în această seară de o nouă situație tensionată în jungla dominicană. Dacă șerpii, taranturele sau gândacii de la probe nu-i mai sperie, se pare că foamea și lipsa confortului vor declanșa reacții nebănuite. 

În această seară, Giani Kiriță și Cristi Mitrea vor fi protagoniștii unui moment extrem de tensionat pe care toți concurenții din junglă îl vor privi fără replică. O remarcă făcută de Giani Kiriță în timpul unei probe îl va scoate din sărite pe Cristi: ”Ți-am vorbit urât? Nu-ți convine, treaba ta. Nici mie nu-mi convine cum vorbești, dar nu-ți zic. Vorbești cu fetele astea șmecherește, așa trebuie să vorbesc cu tine că atât poți. Eu vorbesc despre caracterul tău”, va spune luptătorul MMA.

”De când ai venit în emisiune, eu sunt problema ta. Vrei să te dai și smardoi, vrei să fii și antrenor, vrei să fii orice!”, îi va reproșa Giani Kiriță. De la acest schimb de replici la o adevărată ceartă nu va fi decât un pas. ”Ia mâna de pe mine!”, va spune Giani atunci când lucrurile între cei doi vor scăpa de sub control. 

Disputa acestora ascunde o mulțime de tensiuni pe care nu le-au spus până acum în tabără: ”S-au adunat multe, am avut mai multe discuții, mai multe înțepături. El tace, tace, că nu poate să vină să sară primul. Știe că turbez!”, va spune Cristi Mitrea atunci când va fi întrebat ce are de împărțit cu Giani. ”Mi-a căutat fel și fel de provocări, nu vreau să mă cobor la nivelul ăsta, sincer. M-a înjurat, a vorbit golănește, el asta caută până la urma urmei, să mă provoace și cine știe cum să reacționez, să plec acasă. Nu are respect față de nimeni, n-are bun simț!”, va mărturisi Giani Kiriță. 

Cum se va încheia disputa acestora, dar și cum vor reacționa ceilalți concurenți, martori la această ceartă, vedem astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. 

 

Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog după Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cum l-au traumatizat Giani Kiriță și Cristi Mitrea: „M-au văzut mai slab” 

Răzvan Botezatu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că a ajuns să facă terapie după ce s-a întors din junglă. 

Răzvan Botezatu a fost primul concurent, de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, care a ridicat mâna și a cerut să fie trimis acasă. Parcursul prezentatorului TV în competiție a fost unul neașteptat. Deși este cunoscut drept o persoană veselă și plină de viață, în junglă, Răzvan și-a întâlnit toți demonii. 


Deși spune că probele au fost extrem de dificile, nu șerpii sau rozătoarele l-au făcut să plece acasă, ci colegii săi. Giani Kiriță și Cristi Mitrea au reușit să-i readucă toate traumele din copilărie. Vedeta a crescut în scandaluri și bătăi, tatăl lui fiind alcoolic și extrem de violent. 

 

„Nu m-am dus setat pe emisiunea asta, cum spunea Mara Bănică, dacă mi-am învățat lecțiile de acasă. Nu aveam ce să învăț de acasă. Nu am mai fost în niciun reality show, până acum, habar nu aveam. Eram prezentator, intervievam vedetele, mergeam pe teren cu microfonul și atât. Eram pe veselie. Așa m-am dus și în acest show, însă situația nu a putut să fie așa plăcută cum e acasă și cum poți să-ți faci tu viața de zi cu zi. Intervin anumite persoane care vor să-ți strice vibe-ul. Au reușit, într-un final. Dar eu cred că am ieșit destul de câștigat din această emisiune. Nu mi-am învins fobiile, dar am câștigat niște oameni frumoși. I-am câștigat ca prieteni pe Lidia Buble, pe Anisia, pe Alex, pe Ruxi, nea Cornel.  Am întâlnit niște oameni frumoși, cu care am legat niște prietenii foarte frumoase. 
A fost o experiență dură, dar și  frumoasă. Sper să nu mă mai întâlnesc în viața asta cu vreun șarpe sau vreun șoricel”, a dezvăluit Răzvan Botezatu pentru Spectacola. 

 

Cât de reale sunt probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

 

Mulți telespectatori pun la îndoială veridicitatea probelor și se întreabă dacă nu cumva sunt ajutați concurenții. 

„Mi-aș dori ca cei care spun acest lucru să încerce această experiență pe pilea lor. Noi, de exemplu, la probă, eram întorși cu spatele, 3, 2,1, start! Când m-am întors la prima probă și am văzut șerpi, șoareci, tarantule, în cutia aia, am zis: Eu trebuie să bag capul aici?!? Mi s-a făcut rău instant. Era și șarpele ăla ieșit cu capul prin gaura prin care trebuia să intrăm. Este 100% real. Nici noi nu ne așteptam să fie atât de real și atât de greu. Noi am crezut că mai greu o să fie la probe, dar mai greu a fost în junglă, cu oamenii, cu foamea”, a mărturisit vedeta. 

 

Cine i-a făcut zile fripte în junglă

„Cu Mara Bănică era digerabil, dar cei mai greu de digerat au fost Giani și cu Cristi Mitrea. Sunt niște oameni foarte agresivi verbal. Se vede pe ei că sunt violenți. Și în momentul în care stricau vibe-ul echipei cu țipetele lor, voiau să fie ca ei, nu mai aveai nicio stare. Practic, mai mult din cauza lor am ridicat mâna și am strigat Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cu Mara Bănică aia era, mă certam, măcar treceam peste și mergeam mai departe. Ei țineau pica aia. Încercau să mă dea la probe, nu reușeau, vedeau că mă întorc în tabără. M-au văzut mai slab, că sunt, nu știu să dau cu pumnul, fug când văd o bătaie sau dacă se ia cineva de mine. Dar acolo n-am avut unde să fug. Și au simțit punctul acesta sensibil. Au lucrat amândoi, asta am fost și eu șocat”, a mai spus acesta. 

 

A ajuns la psiholog după emisiune

 

„Acum merg la psiholog, înțeleg unele chestii. N-am știut în ce mă bag. N-am știut la ce să mă aștept”, a mărturisit el.  

 

Traumele din copilărie care l-au sabotat și în junglă

Tatăl lui Răzvan le-a făcut viața un calvar lui și surorilor sale. Mama sa a fost cea care a luat, într-un final, rolul de părinte, și i-a crescut singură, lucrând mai multe job-uri în același timp.

„Mi-a fost foarte greu să vorbesc despre acest subiect, dar cumva plecase din junglă toată povestea și toate traumele din copilărie, cu un tată violent și alcoolic. De aceea am eu frica aceasta de oamenii agresivi și violenți. Mi se face un blank în creier. Mă pierd. 

Asta mi-a zis și psihologul, că sunt niște lucruri pe care nu le trăiește adultul de azi, la 32 de ani, ci copilul din mine, care are traumele pe care cumva le-am ascuns, de-a lungul timpului, și au ieșit la suprafață în această emisiune. 

Atât eu, cât și surorile mele, am avut, pe rând, de suferit din cauza tatălui meu. Ne-a afectat copilăria, viața și tot. 

E foarte greu, și dacă nu mergi la un psiholog să te ajute. Nici n-am știut că am nevoie. 

În viața de zi cu zi, dacă nu-ți place de mine, nu stai în preajma mea. Dar eu, acolo, fiind obligat să stau cu oamenii ăia, mi-a făcut foarte rău. Nu mai puteam să mai mănânc, nu mai puteam să mai respir, să mai dorm. Mi-a fost foarte greu cu ei ”, a mai spus acesta.

 

Citește aici continuareaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel