Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Primele declarații: „Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea”

Data publicării:
Anisia Gafton, foto Facebook
Descriere foto: Anisia Gafton, foto Facebook

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” și a desemnat câștigătorul. Anisia Gafton este Regina Junglei!

Giani Kiriță și Anisia Gafton au ajuns până în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după , însă doar unul dintre ei a reușit să fie câștigător!


Timp de trei luni s-au luptat cu cele mai mari frici ale lor. Au stat față-n față cu șerpi, tarantule sau gândaci. Au mâncat preparate culinare greu de privit. Au locuit sub cerul liber, departe de casă, în mijlocul junglei, alături de alți oameni cu personalități diferite. Totul pentru a demonstra cât de puternici sunt. 

Cei doi finaliști ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au fost Anisia Gafton și Giani Kiriță. Ei s-au duelat în proba finală, însă telespectatorii emisiunii au fost cei care, prin vot, au ales Regele Junglei.... care este Regină!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de A M I ????O F F I C I A L (@ami_official_insta)

În urma voturilor, Anisia Gafton a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022.

„Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, a declarat Anisia Gafton după ce a aflat că ea e câștigătoarea.

„Dragilor vă mulțumesc din inimă pentru toată susținerea și aprecierile.Nu am cuvinte sa descriu momentul....voi m-ați ajutat sa fiu"Regina Junglei".Sunteți extraordinari și va iubesc pe toti”, a scris vedeta pe Instagram.

Ruxi și-a cerut eliminarea de la „Sunt celebru, scote-mă de-aici” petru a o ajuta pe Anisia să câștige

 

Ruxi și-a cerut ieșirea de la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, în urmă cu câteva ediții. Proba de eliminare s-a dat între Giani Kiriță, Anisia Gafton și Ruxi. Primul care a reuși însă să-și demonstreze abilitățile și să-și învingă toate fricile a fost Giani Kiriță, astfel încât bătălia a continuat între cele două fete. Însă, în momentul în care a văzut faptul că a rămas doar alături de Anisia, Ruxi a luat o decizie de ultim moment, care a uimit pe toată lumea. Celebra creatoare de conținut a strigat fraza „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, care a descalificat-o pe loc din cadrul competiției. Ruxi a făcut acest gest cu ochii în lacrimi. 

„Eu mă opresc, Cabral. Vreau să spun cuvintele, ca să rămână Anisia, ea trebuie să câștige emisiunea asta, e singurul om care merită să câștige emisiunea asta. Anisia, rămâi și luptă, ai înțeles? Sunt celebru, scoate-mă de-aici. Nu-mi pare rău că am făcut asta. Nu vreau să pleci, cine să câștige?”, a spus Ruxi, cu ochii în lacrimi. 

„Eu sunt în stare de șoc total. Nu am avut mâna lungă și am fost în dezavantaj.”, a spus Anisia Gafton, fiind fericită, dar și dezamăgită, în același timp, de faptul că Ruxi s-a autoeliminat din competiție. 

Chiar dacă cele două fete erau vizibil afectate, Giani Kiriță nu vede această eliminare ca pe o pierdere reală. 

„A pus mare presiune pe Anisia, pentru că i-a spus într-un fel că trebuie să câștige concursul. Gata, dă-i drumul acasă, atât ai putut.”, i-a transmis și Giani Kiriță, creatoarei de conținut. 

 

„Mi-a fost foarte greu să mă integrez și mi-am dat seama că nu am ce trebuie”

Chiar dacă a fost experiență pe care a trăit-o la maximum și din care a avut foarte multe lucruri de învățat, Ruxi a spus, înainte să părăsească jungla, faptul că nu ar mai fi putut rezita oricum, în o astfel de colectivitate. 

„A fost un experiment pentru mine, o experiență unică. Mi-am dat seama că nu sunt făcută pentru astfel de emisiuni, mi-a fost foarte greu să mă integrez și mi-am dat seama că nu am ce trebuie ca să merg până la capăt. Nu am psihicul necesar și Anisia îl are. Eu sunt foarte schimbătoare, dar ea se controlează foarte bine, eu nu.”, a mai adăugat Ruxi.

„Nu sunt singura care a luat locul mai departe. Și Giani a primit de la domnul Cornel. Îmi pare rău că pleacă, pentru mine era un sprijin moral, ne susțineam.”, a mai spus și Anisia. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel