Ruxi a rămas fără iubit după Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Ne-am certat și ne-am despărțit”

Data publicării:

Ruxi a rămas singură, după întoarcerea din Republica Dominicană. 

Ruxi a vorbit despre despărțirea recentă prin care a trecut. Celebra influenceră a revenit în România, după terminarea filmărilor pentru emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. Deși abia aștepta să-și vadă iubitul, cu care se vedea de câteva luni, vedeta s-a trezit din nou singură. Ea dă vina pe nepotrivirea de caracter și spune că imediat după întoarcerea din junglă s-a certat cu acesta și s-au despărțit.


„Am avut pe cineva care trebuia să mă aștepte, dar ne-am certat între timp și gata, s-a terminat! (…) M-am întors din Dominicană și ne-am certat și ne-am despărțit! Dar mă bucur că s-a întâmplat asta, hai să îți spun sincer. Nu era ce trebuie pentru mine. Nu ne înțelegeam, nu mă înțelegea. Nu eram de mult, din iunie. A prins fix plecarea mea, dar cumva m-am întors acasă cu gândul că o să-mi continui relația, însă nu am mai continuat nimic", a declarat Ruxi pentru Fanatik.

 

Ruxi spune că ar fi preferat să o înșele, însă motivul despărțirii at fi unul mai dureros pentru ea: nepotrivirea de caracter.

"Nu, chiar nu a avut treabă cu înșelatul, din păcate. Mai bine era asta. Era mai ușor să fi fost asta pentru că înțelegeam. Au fost alte lucruri care țin de caractere, pe care efectiv nu pot să le accept. El nu înțelege asta. Bărbat versus femeie".

 

Ruxi întoarce armele împotriva lui Cristi Mitrea, după ce l-a sărutat: ”Mi-ar plăcea să-l scot din joc! Avem nevoie să scăpăm de bărbați”

 

Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog după Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cum l-au traumatizat Giani Kiriță și Cristi Mitrea: „M-au văzut mai slab”

Răzvan Botezatu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că a ajuns să facă terapie după ce s-a întors din junglă. 

Răzvan Botezatu a fost primul concurent, de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, care a ridicat mâna și a cerut să fie trimis acasă. Parcursul prezentatorului TV în competiție a fost unul neașteptat. Deși este cunoscut drept o persoană veselă și plină de viață, în junglă, Răzvan și-a întâlnit toți demonii. 
Deși spune că probele au fost extrem de dificile, nu șerpii sau rozătoarele l-au făcut să plece acasă, ci colegii săi. Giani Kiriță și Cristi Mitrea au reușit să-i readucă toate traumele din copilărie. Vedeta a crescut în scandaluri și bătăi, tatăl lui fiind alcoolic și extrem de violent. 

 

„Nu m-am dus setat pe emisiunea asta, cum spunea Mara Bănică, dacă mi-am învățat lecțiile de acasă. Nu aveam ce să învăț de acasă. Nu am mai fost în niciun reality show, până acum, habar nu aveam. Eram prezentator, intervievam vedetele, mergeam pe teren cu microfonul și atât. Eram pe veselie. Așa m-am dus și în acest show, însă situația nu a putut să fie așa plăcută cum e acasă și cum poți să-ți faci tu viața de zi cu zi. Intervin anumite persoane care vor să-ți strice vibe-ul. Au reușit, într-un final. Dar eu cred că am ieșit destul de câștigat din această emisiune. Nu mi-am învins fobiile, dar am câștigat niște oameni frumoși. I-am câștigat ca prieteni pe Lidia Buble, pe Anisia, pe Alex, pe Ruxi, nea Cornel.  Am întâlnit niște oameni frumoși, cu care am legat niște prietenii foarte frumoase. 
A fost o experiență dură, dar și  frumoasă. Sper să nu mă mai întâlnesc în viața asta cu vreun șarpe sau vreun șoricel”, a dezvăluit Răzvan Botezatu pentru Spectacola. 

 

Cât de reale sunt probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

 

Mulți telespectatori pun la îndoială veridicitatea probelor și se întreabă dacă nu cumva sunt ajutați concurenții. 

„Mi-aș dori ca cei care spun acest lucru să încerce această experiență pe pilea lor. Noi, de exemplu, la probă, eram întorși cu spatele, 3, 2,1, start! Când m-am întors la prima probă și am văzut șerpi, șoareci, tarantule, în cutia aia, am zis: Eu trebuie să bag capul aici?!? Mi s-a făcut rău instant. Era și șarpele ăla ieșit cu capul prin gaura prin care trebuia să intrăm. Este 100% real. Nici noi nu ne așteptam să fie atât de real și atât de greu. Noi am crezut că mai greu o să fie la probe, dar mai greu a fost în junglă, cu oamenii, cu foamea”, a mărturisit vedeta. 

 

Citește continuarea aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel