Ruby a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Câte kilograme are vedeta: „Uit să mănânc cu zilele”

Data actualizării: | Data publicării:
Ruby, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ruby, sursa foto Instagram

Ruby le-a împărtășit fanilor câte kilograme are și motivul pentru care a slăbit atât de mult în ultima perioadă. 

Ruby este una dintre cele mai urmărite vedete de pe rețelele de socializare. Artista are o cominitate foarte mare de fani care îi urmăresc toate postările și care sunt curioși să afle tot ce ține de viața cântăreței. Ruby este foarte preocupată de cariera ei muzicală, așa că își dedică foarte mult timp dar și energie proiectelor sale profesionale. Atât de mult încât uneori uită să aibă grijă de sănătatea ei. 


În ultima perioadă fanii au observat că vedeta a slăbit foarte mult, mai mult decât atunci când se afla în competiția Survivor. Deoarece a primit foarte multe întrebări despre acest subiect, Ruby a decis să dezvăluie motivul pentru care a slăbit, dar și kilogramele pe care le are în prezent. 


”Am constant fluctuaţii de greutate de un kilogram – două, însă de fiecare dată înainte de filmarea unui clip nou mă stresez foarte tare cu tot ce ţine de organizare, imagine şi realizare, uit să mănânc cu zilele şi e normal să slăbesc.La fel s-a întâmplat şi săptămânile astea, am ajuns la 46 de kilograme pentru că am avut de pus la cale producţia pentru clip”, a spus Ruby pentru Ok Magazine.

Ruby, la mormântul bunicului ei pentru prima dată. Cum l-a comemorat artista: „I-a plăcut sticluța”


Ruby și iubitul ei, Robert, nu au de gând să meargă în fața altarului. Chiar diva a dezvăluit că nu și-au făcut planuri de nuntă și nici copii nu își doresc momentan. Artista a explicat că amândoi sunt foarte preocupați de cariera lor și deocamdată nu au timp pentru astfel de lucruri. 


”Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, spunea Ruby în urmă cu ceva timp, pentru playtech.ro.

Ruby, motivul pentru care nu își dorește să ajungă în fața altarului: „Mi-am făcut o traiectorie în viață”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel