Ruby, la mormântul bunicului ei pentru prima dată. Cum l-a comemorat artista: „I-a plăcut sticluța”

Data publicării:
Ruby, sursa instagram
Descriere foto: Ruby, sursa instagram

Ruby a mers pentru prima dată la mormântul bunicului ei. Artista a dezvăluit și motivul pentru nu a făcut acest lucru până acum.

Ruby este una dintre cele mai carismatice vedete din showbizul românesc. Pentru artistă, familia este extrem de importantă, în special bunicii, care au crescut-o pe aceasta. Cu toate astea, Ruby a ales să nu meargă la mormântul unuia dintre bunicii ei până azi. Aflată în satul natal, Ruby a decis să meargă pentru prima dată la locul de veci al bunicului său.

Artista a mărturisit că nu a făcut acest lucru până acum, deoarece i-a fost greu să accepte că omul care a crescut-o nu mai este și a preferat să-l păstreze viu în amintire.

Ruby a declarat în nenumărate rânduri că este extrem de atașată a fost și este de bunicii ei. Dovadă stă chiar relația dintre ea și bunica ei, care apare destul de des pe story-urile vedetei. Și în cazul bunicului, Ruby a avut o atitudine pozitivă și a decis să-l cinstească pe acesta și după moarte cu o sticlă de vin și o țigară.

„Mă recunoaște toată lumea drept nepoata lui Mugur. Și dacă tot mă recunoaște toată lumea așa, m-am gândit să merg să-i fac o vizită și lui tataia. Dumnezeu să-l ierte! Mergem la el la mormânt, vărsăm o sticlă de ceva, că i-a plăcut sticluța. Aprindem o țigară, vorbesc un pic cu el și după fug. N-am fost la el să-l vizitez niciodată, ca un om rău, pentru că mă gândesc mereu ca și cum tataia trăiește pentru mine. Mă duc acum la casa asta a lui”, a spus Ruby pe InstaStory.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel