Roxana Vancea s-a îngrășat 4 kilograme, în 8 luni de sarcină: „Am făcut tot ce a depins de mine”

Data actualizării: | Data publicării:

Roxana Vancea urmează să devină mamă la începutul lunii noiembrie. Vedeta are în continuare o siluetă suplă, deși este însărcinată în opt luni. 

Roxana Vancea este o gravidă norocoasă. Nu a avut parte de simptome prea incomode în sarcină, specifice viitoarelor mămici. Vedeta spune însă că a fost un pic mai sensibilă și a plâns mai mult decît de obicei. În rest, nu știe ce sunt alea grețuri, vărsături sau dureri. 

„Am o sarcină destul de ușoară. Nu m-am confruntat nici cu stări de greață, nici cu dureri, nici cu anxietăți. Am fost mai sensibilă, dar am încercat să nu îl copleșesc pe Dragoș cu asta. Spre exemplu, atunci când Milan pleca de la noi, îmi reveneam foarte greu. Nu-mi mai trebuia nimic și plângeam foarte des. În rest, am putut să gestionez cam tot ce am simțit și să nu mă las afectată de nimic”, a declarat Roxana vancea pentru revista VIVA.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea)


Nici la capitolul siluetă vedeta nu are probleme. A câștigat 4 kilograme în cele opt luni de sarcină. Ce-i drept, s-a abținut de la alimente nesănătoase și a încercat să facă mișcare, în tot acest timp. 

„Am 51 de kilograme acum. Am rămas însărcinată la 47. Nu, nu mi-e teamă. Am făcut tot ce a depins de mine. Nu am mai mâncat dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, nu am mai mâncat seara târziu, am făcut mișcare atât cât mi-a permis doctorul, m-am odihnit, hidratat. Nu aș avea de ce să-mi revin greu după naștere. Și oricine mă cunoaște știe cât sunt de ambițioasă. Momentan, asta cu aspectul fizic e ultimul lucru la care mă gândesc, în capul meu e doar cum să fiu o mamă bună și Milan să nu fie gelos”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Vedeta a dezvăluit că își dorește să nască natural și că bebelușul va veni pe lume undeva la începutul lunii noiembrie. 

EXCLUSIV. Roxana Vancea, despre viața de mamă vitregă: „A trezit ceva în mine. M-a făcut să-mi doresc să devin și mamă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel