EXCLUSIV. Roxana Vancea, despre viața de mamă vitregă: „A trezit ceva în mine. M-a făcut să-mi doresc să devin și mamă”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Roxana Vancea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. A intrat în 2020 cu o viață nouă, cea de soție și de mamă vitregă. Vedeta a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum s-au schimbat lucrurile în viața ei și cât de fericită este în noua formulă. 

Roxana Vancea este o femeie împlinită. Trăiește o frumoasă poveste de iubire, este mama vitregă a unui puști minunat, care o adoră și, pe lângă toate aceste realizări, reușește în continuare să ajute femeile să ajungă la silueta mult visată. 

 

Pandemia de coronavirus nu a menajat nici viețile vedetelor. Fosta „vecină” spune că nu s-a dat bătută și a reușit să se adapteze noilor condiții.


„Perioada de “izolare”, cum o numește toată lumea a fost destul de dificilă pentru că ne-a limitat activitățile cu copilul. Avem noroc că locuim la curte și Milan a profitat din plin de asta.  Elevele mi le-am antrenat online în perioada asta, am fost nevoită să schimb toate antrenamentele pe care le făceam în clasă și să le adaptez la ce putem face acasă, dar nu ne am dat bătuți”, ne-a mărturisit vedeta. 

 


Roxana Vancea a început schimbările un pic înainte de 2020. S-a căsătorit cu Dragoș Paiu, un celebru antrenor de fitness, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste din 2019. 

Spectacola: Oficializarea relației cu Dragoș a schimbat ceva între voi?

Roxana Vancea: „Ne-am căsătorit în Decembrie. Nu s-a schimbat nimic de atunci. Ne facem mai multe planuri decât înainte, ne cunoaștem mai bine și cam atât. Încă descopăr lucruri, gesturi, stări și mă îndrăgostesc tot mai tare de el”. 

Oficializarea relației cu Dragoș a adus-o pe Roxana în fața unui nou rol, acela de mamă vitregă pentru băiețelul acestuia, Milan. Vedeta s-a îndrăgostit imediat de cel mic, cu care are o relație fabuloasă. Cei doi au defenit rapid cei mai buni prieteni și fac deliciul publicului cu imaginile pe care vedeta le postează pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

 

„M-a făcut să-mi doresc să devin și mamă”

 

S:Te-a speriat vreo clipa gândul la responsabilitatea pe care o implică grija față de un copil?  Te așteptai să ajungi să fii atât de apropiată de cel mic? 

R V.: „Eu am spus întotdeauna că nu toate femeile sunt făcute să fie mame. Și încă îmi mențin părerea asta. Dar Milan a trezit ceva în mine ce m-a făcut să-mi doresc să devin și mamă. Și  m-a făcut să fiu cea mai bună și mai dedicată mamă vitregă pentru el”.


S: Cum arata acum o zi obișnuită din viață ta și ce iți place cel mai mult la "noua Roxana"?


R.V.: „Am o viață foarte liniștită, normală. De luni până vineri muncesc, la sala, mă antrenez și eu și îmi antrenez și elevele, Dragoș încă e cu renovarea casei și încerc să-i fac ziua mai ușoară cu scurte vizite pe “șantier”, unde-i duc mâncare sau doar un zâmbet, iar de vineri, după muncă, până luni, când Milan merge la grădiniță, încerc să-i ofer tot timpul și țoată atenția mea. Facem mereu alte activități, ne jucam nonstop și ne bucuram de prezenta lui”.


Roxana și Dragoș au foarte multe lucruri în comun. Pasiunea pentru sport i-a apropiat, însă Roxana ne-a mărturisit care este calitatea care a făcut-o să se înderăgostească de el. 


S: Care este calitatea lui Dragoș care te-a cucerit iremediabil și la care poate nu te-ai fi așteptat?


R.V.: „Dragoș e un om tare bun. Și sensibil. Chiar daca nu pare, Dragoș e genul de om care se dezbracă și dă haina de pe el cerșetorilor la semafoare”.

 

 

Transformarea incredibilă prin care a trecut


Roxana Vancea a avut o transformare incredibilă cu ajutorul sportului. Vedeta și-a făcut chiar o meserie din pasiunea pentru fitness, iar acum ajută și alte femei să se simtă bine în pielea lor. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

59 kg vs 47 kg ???????? Stiu... eram mai bine inainte???? , iar tatuajele m-au stricat de tot ????????‍♀️????

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on


S: Care este secretul siluetei perfecte pe care îl aplici? Abdomenul perfect se face în bucătărie sau în sala de sport?

R.V.: „Abdomenul doar în bucătărie. Dieta 70%, sport/odihnă/hidratare 30%. Faptul că muncesc într-o sală de fitness mă tine în forma. Și Dragoș, care e impecabil, n-aș avea cum să fiu grasă sau fară tonus lângă el”.


S: În general, femeile fug de antrenamentele cu greutăți, de frică să nu li se mărească musculatura. Care este adevărul din spatele acestui mit? 


R.V.:Mușchii cresc foarte greu. Și nu doar din antrenamente. Trebuie să mănânci foarte multă proteină, să faci mult timp antrenamente cu greutăți etc. Și nici atunci nu ai siguranța că o să crească. Spre exemplu, mie nu îmi creste fundul nici după ce pun toate greutățile din sală :)) dar nu mă dau bătută”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel