Roxana Vancea, detalii despre cum a reușit să se mențină în formă, pe timpul sarcinii: Poftele sunt o scuză ca să mănânci prostii

Data publicării:
Sursa foto: Roxana Vancea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Vancea, Instagram

Roxana Vancea are o siluetă de invidiat, iar sarcina nu i-a produs niciun fel de problemă, la acest capitol.

Roxana Vancea este una dintre mămicile care se menține într-o formă fizică de invidiat. Nici pe timpul sarcinii, vedeta nu a avut probleme cu kilogramele în plus. Aceasta a dezvăluit, într-un interviu, cum a reușit să-și mențină silueta când a fost însărcinată.

"Am renunțat la dulciuri în timpul sarcinii. Le-am înlocuit cu fructe. În rest, am mâncat normal. Am evitat doar anumite alimente, pe baza recomandărilor doctorului: fructe de mare/brânzeturi rafinate/pateuri/mezeluri…

Am făcut în fiecare dimineață câte o oră de cardio. Mergeam 50-60 de minute pe bandă. Nu am avut voie altceva pentru că am avut sarcină cu risc.", a spus Roxana Vancea, potrivit ego.

"Nu trebuie să mănânci dublu"

Vedeta spune că este total greșită atitudinea femeilor care mănâncă mult pe timpul sarcinii, sub pretextul că trebuie să hrănească două persoane.

"Nimic mai greșit. Am citit foarte mult în timpul sarcinii și am avut o doctoriță foarte bună care mi-a monitorizat sarcina. Mi-a spus că în primele 2 trimestre copilul se hrănește din placentă, nu din ce mănânc eu, iar în al treilea este recomandat să adaugi 200-300 de calorii la regimul tău, nu să mănânci dublu.", a mai spus aceasta.

Roxana Vancea nu a avut pofte

Vedeta spune nu a avut nici măcar o durere, pe timpul sarcinii, datorită faptului că nu s-a îngrășat și că a știut să mănânce cu moderație. Recomandă același stil de viață ca al ei tutor femeilor gravide, care nu vor să aibă probleme pe timpul sarcinii.

"Nu am avut nici măcar o poftă. Aveam mai multe pofte înainte să rămân însărcinată așa că poftele sunt un mit. Sau o scuză să mănânci prostii.

Recomand femeilor să fie atente la ce mănâncă pe timpul sarcinii. Să facă sport dacă le permite medicul, să nu mănânce pentru 2-3 că nu este cazul și automat n-au cum să ia prea mult. Plus că e grea și sarcina atunci când pui multe kilograme. Eu n-am știut ce sunt alea dureri de spate, picioare umflate, respirat greu pentru că apasă burta pe nu știu ce…am avut o sarcină cu risc mare, dar foarte ușoară datorită mărimii burții.", a continuat Roxana.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel