Roxana Ionescu, DIETA prin care a slăbit 15 kilograme: „Uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi și paste”

Data publicării:

Roxana Ionescu a dezvăluit care este dieta pe care o urmează, ce o ajută să se mențină zilnic în formă.

Roxana Ionescu este una dintre persoanele publice care face eforturi considerabile pentru a se menține în formă. Vedeta a slăbit în trecut în jur de 15 kilograme și, pentru a fi în continuare pe linia de plutire, este nevoie de foarte multă determinare și sacrificiu. În acest sens, soția lui Tinu Vidaicu spune că se bazează pe o dietă destul de restrictivă, care conține trei mese principale. Cu toate acestea, vedeta nu se ridică niciodată plină de la masă, iar alimentele pe care le consumă sunt unele foarte sănătoase. Frumoasa blondină spune însă că mai face și excepții la o anumită perioadă, când se răsfață cu alimente „interzise”.

“Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste. Aceste pofte „nocive” mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta.”, a declarat Roxana Ionescu, potrivit cancan.

 

Sportul și masajele corporale nu lipsesc din viața vedei

Mai mult, Roxana nu uită nici de antrenamentele din sala de fitness, pe care le face regulat, dar nici de anumite masaje anticelulitice, pe care și le face chiar acasă, dacă nu are timp să ajungă la salon.

„La sală merg de trei ori pe săptămână, sunt o persoană activă. Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon.

O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic, nici sală fără dietă, trebuie să existe un echilibru în toate”, a mai povestit vedeta.

Roxana Ionescu este într-o relație cu Tinu Vidaicu, de la Dirty Nano

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Chiar dacă la începutul relației vedeta nu se vedea ajunsă până în punctul acesta, acum ea este sigură de faptul că și-ar urma soțul oriunde în lume, legându-i un sentiment extrem de puternic. Tocmai datorită acestui lucru, vedeta a acceptat să lase în urmă viața din București și să-și urmeze partenerul în Timișoara. 

"Dacă ar fi un secret, l-aș vinde foarte scump pentru a mă îmbogăți. Este necesar să găsești persoana potrivită, cu care rezonezi pe toate planurile. Trebuie tot timpul să știi să lași de la tine, iar suma lucrurilor rele să fie mult mai mică decât cea a lucrurilor bune. Nu există un secret, este vorba despre încredere, acceptare, susținere și respect.", a declarat Roxana Ionescu, potrivit ego

Roxana Ionescu, SACRIFICII enorme pentru relația cu Tinu Vidaicu: Mă visam doar în București

 

Cei doi își doresc să devină părinți

"Noi ne dorim acum un copilaș și lucrăm la acest lucru, însă fără stres sau nebunia care are legătură cu a verifica calendarul. Sperăm ca anul acesta.

Mă văd o mămică modernă, o să îmi iubesc copilul enorm. O să fiu o mămică la fel de bună ca mama mea, îmi doresc să îmi cresc copilul așa cum m-au crescut părinții mei. De asemenea, tatăl o să fie la fel de implicat și o să îi ofere tot ce este mai bun copilului prin susținerea pe care mi-o acordă și mie și pe care a primit-o și el de la părinții săi. Eu zic că o să fim părinți buni pentru că ne dorim foarte mult un bebe.", a mai dezvăluit vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel